Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v seriálových X-Menech?


ikona
Spooner
marvelx men
Které známé tváře se stanou hlavními hrdiny očekávaného seriálu? 

Takzvaná sezóna pilotů, v nichž celostátní stanice představí své projekty pro nadcházející seriálovou sezónu, se už kvapem blíží a producenti začínají rychle obsazovat svá největší želízka v ohni. Tím největším trumfem stanice FOX má pak být doposud nepojmenovaný seriál z x-menovského univerza. Ten bude pojednávat o dvou rodičích, kteří se snaží zachránit své dětičky se zvláštními schopnostmi a spojí se proto s tajnou skupinkou mutantů, s níž budou bojovat o přežití. Stanice vkládá do comicsovky samozřejmě hodně velké naděje, a pilot proto natočí sám Bryan Singer. A nyní už konečně víme, kdo se ujme role ústředních rodičů. A jde naštěstí o prověřená seriálová jména.

 

Odvážného tatíka Reeda, jenž bude bojovat o život svých mutantích dětiček, si tak zahraje Stephen Moyer z upířího hitu Pravá krev či propadáku The Bastard Executioner. A ten zejména v True Blood dokázal, že jednu z hlavních rolí utáhnout bez problémů umí. Výběr jeho drahé polovičky však těší ještě možná o něco víc. Manželku Kate si totiž zahraje seriálová matadorka Amy Acker, velká oblíbenkyně Josse Whedona, již můžete znát třeba z kultovky Angel, Dollhouse či pecky Person of Interest. Prostě ten typ herečky, jež na sebe vždy dokáže pořádně upozornit. A já jsem rád, že po letech konečně vyfasovala pořádnou hlavní roli. Zkrátka žádné velké hvězdy, ale prověřená televizní jména, která si vždy odehrají své. A to by v tomto případě mělo bohatě stačit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace