Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se The Night Manager?


ikona
Spooner
amcbbccarrémanagernight
Oceňovaná minisérie s Tomem Hiddlestonem a Hugh Lauriem se možná přeci jen dočká druhé řady. 

Hvězdně obsazený Noční recepční byl bezpochyby jednou z nejúspěšnějších minisérií loňského roku. Atmosféra stylové bondovky bez akce zaznamenala na stanicích BBC a AMC velký divácký úspěch, o Tomu Hiddlestonovi se začalo mluvit jako o možné nové tváři agenta 007 a seriál vyfoukl (nejen) na Zlatých glóbech řadu cen i mnohem oceňovanějšímu konkurentovi American Crime Story. O další řadě však nechtěli tvůrci či herci ani slyšet a několikrát opakovali, že v tomto případě se další série nejspíš opravdu nedočkáme. Jenže rok po premiéře je situace najednou zcela jinak.

 

Režisérka oceňovaného kousku Susanne Bier potvrdila, že scenáristické práce na druhé sérii jsou v plném proudu. Na scénáři pak podle ní dělá zcela nový tým pisálků, jenž má za úkol vytvořit minimálně stejně kvalitní materiál, jako v případě první sezóny. Bier a spol. ale nechtějí dělat pokračování za každou cenu, pokud by tedy nebyli s výsledným materiálem spokojeni, další sérii raději sami odpískají. A to bude vzhledem k tomu, že první řada vycházela hlavně z adaptace stejnojmenné knihy Johna Le Carrého, pro scenáristy zatraceně těžké. Zatím tedy není nic jisté, k druhé sérii máme ovšem rozhodně o něco blíž, než před rokem. O případném ději se pak samozřejmě nic neví, ani o tom, zda se dočkáme návratu hlavních hvězd v čele s Hiddlestonem a Hugh Lauriem. BBC, AMC a diváci by se ale za další přídavek asi rozhodně nezlobili.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace