Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-off Teorie velkého třesku má zelenou


ikona
Spooner
big bang theorysheldonteorie velkeho tresku
Komediální hit se opravdu dočká televizního bratříčka. Co o něm víme nového? 

Na některé projekty se v bedně těšíme už od jejich ohlášení, nad existencí jiných nám naopak zůstává malinko rozum stát. A přesně do druhé kategorie naprostých šíleností spadá i chystaný spin-off, tedy spíše lépe řečeno prequel, populárního sitcomu Teorie velkého třesku. Tedy my samozřejmě chápeme důvod vykrádání slavné, i když už poměrně vyvanuté, značky. Stanice CBS se zkrátka rozhodla svůj největší hit dojit, dokud je o něj stále vysoký zájem. I přes nedávné velké plány jsem ale tak nějak doufal, že se chystaný bratříček nedostane přes klasickou jarní fázi pilotů. Jenže to jsem se šeredně spletl. CBS totiž netradičně odkývla tvůrcům celou sérii ještě předtím, než byl úvodní díl vůbec natočen!

 

Novinky z geekovského prostředí se tak dočkáme už tento podzim. A jeho název Young Sheldon vám asi dostatečně napoví, co máte čekat. Podíváme se zkrátka do dětství titulního devítiletého génia, jeho krušné geniální mládí v Texasu, trable s rodinou i začátky na střední škole. Malou tvář již legendární seriálové postavy pak ztvární vycházející dětská hvězdička Iain Armitage, jehož můžeme aktuálně vídat v HBO pecce Big Little Lies. A už zde malý klučina potvrzuje, že má celkem talent. Tato volba by zkrátka nemusela dopadnout špatné. Jeho maminku pak ztvární prakticky neznámá Zoe Perry a režie úvodního dílu se pak překvapivě ujme režisér Iron Mana či Knihy džunglí. Jon Favreau. Holt, když nemáte prachy na nové Ferrari, musíte vzít v Hollywoodu evidentně kdejaký vedlejšák. Jim “Sheldon“ Parsons se pak samozřejmě ujme u mladší verze své nejslavnější postavy produkce a role vypravěče. Na CBS prostě čuchají nový hit, jemuž hodlají dát nadstandardní péči a jsou o jeho kvalitách přesvědčeni i bez pilotu. Já bych si už ale dal v žánru sitcomů přeci jen něco originálnějšího.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace