Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Penélope Cruz módní ikonou


ikona
Spooner
american crime storyfxmurphypenelope
Španělská kráska míří do televize a rovnou do jedné z nejoceňovanějších sérii posledních let, American Crime Story! 

Tak už se nám to obsazení příštích řad American Crime Story začíná parádně rýsovat. Dlouho bylo okolo pokračování mega oceňované antologie z dílny Ryana Murpyho ticho a věděli jsme v podstatě jen to, že druhá sezóna bude pojednávat o událostech okolo hurikánu Katrina a třetí nám zase pořádně rozpitvá brutální vraždu módního guru Gianni Versaceho. A že se budou obě série natáčet takřka současně. V posledních týdnech se nám však začíná hodně zajímavě plnit i herecké obsazení, v němž není opět o hvězdná jména nouze. Katrina tak zatím přivítá zejména nováčky v podobě Anette Benning a Matthew Brodericka, módní kapitola okolo Versaceho však začíná být mnohem zajímavější.

 

Už nějakou dobu víme, že samotného módního guru Versaceho si zahraje venezuelský sympaťák Édgar Ramírez z nedávné Dívky ve vlaku či Joy a jeho vraha Andrew Cunanana pak ztvární méně známý Darren Criss aka Blane z Glee. Ano, na podobné party jsou to sice trošku sázky do loterie, rozhodně se ale jedná o velmi zajímavé jména. Versaceho kapitola navíc nyní trefila pravý herecký jackpot. K  ansáblu se totiž nepřidává nikdo atraktivnější, než nestárnoucí španělská kráska Penelope Cruz. Držitelka Oscara si pak zahraje proslulou módní návrhářku a sestru oběti, Donatellu Versace. A to je pořádná trefa do černého, v níž by se mohla Penélope po delší době zase pořádně herecky vyřádit. Taky už v dálce cítíte blížící se cenu Emmy pro nejlepší herečku? Ryan Murphy si zkrátka připsal další nadějnou trefu do svého hvězdného hereckého portfolia. Očekávání na další řady ACS jsou rázem zase o něco vyšší.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace