Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Colin Farrell se vrací do bedny


ikona
Spooner
amazonfarrell
Hollywoodská hvězda se po Temném případu opět podívá do seriálu. V čem ho uvidíme? 

Irský sympaťák Colin Farrell se své pověsti jednoho z největších hereckých smolařů asi už nikdy nezbaví. Čas od času si pro sebe vždy ukradne nějaký ten menší snímek, v němž nám prokáže, že patří mezi nejtalentovanější herce své generace. Potom ale přijde vystřízlivění v podobě nějaké obřího propadáku a potvrzení pověsti box office poisonu a herecká hvězda je opět zpátky na startu. Není divu, že před lety poprvé zkusil štěstí v televizi, když se objevil v rozporuplně přijaté druhé řadě True Detective, v které patřil mezi největší klady. A jelikož se mu na seriálovém rybníčku evidentně zalíbilo, zkusí zde své štěstí znovu. A opět u toho nebudou chybět velké ambice.

 

Zahraje si totiž hlavní roli v doposud nepojmenované novince internetového giganta Amazonu. Zde ztvární roli bývalého mariňáka a člena bezpečnostní rady Spojených států Olivera Northa, jenž bych zapleten v nechvalně proslulé kauze Írán-Contras. Během té Spojené státy ilegálně prodávaly zbraně Íránu, aby pak posléze svými výdělky dotovaly povstaleckou skupinu Contras v Nikaraguy. Právě North, o němž bude seriál pojednávat především, pak za tento skandál přijal zodpovědnost. Prostě námět na hutnou politickou sérii a šance na Farrellovu hereckou one-man show jak dělaná. U projektu se navíc podruhé sejde s režisérem podivínského a oceňovaného Humra, Yorgos Lanthimos, jenž se samozřejmě posadí za kameru. Produkce se pak mimo jiné chopí i Ben Stiller. Samotný projekt je pak sice v plenkách a stále se pracuje na scénáři. Už teď je ovšem jasné, že Amazon ulovil do svých vod zatím vůbec největší hvězdu. Pokud to navíc Farrellovi a Lanthimosovi bude fungovat jako v případě Humra, máme se zřejmě na co těšít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace