Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Assassin´s Creed míří do bedny


ikona
Spooner
assassins creednetflixubisoft
Slavná herní sére se po nepovedeném filmu nejspíš dočká seriálu. Kde ho uvidíme? 

Asi v současnosti neexistuje prokletější filmový žánr než adaptace populárních her. Minulý rok měl tuto odvěkou kletbu sice zlomit, spíš ji ale filmovým producentům bolestivě potvrdil. Epický Warcraft se ani po čínském dopingu dalšího dílu asi nedočká a očekávaný filmový bratříček Assassin´s Creed pohořel ještě daleko víc. A nepomohla mu ani tvář Michaela Fassbendera. Jedna z nejslavnějších herních značek současnosti navíc nejen, že se stala solidním komerčním failem, ale navíc se divákům ani moc nelíbila. Jenže herní gigant Ubisoft se této značky rozhodně nechce vzdát a hodlá ji vyždímat znovu. Tentokrát v seriálové podobě.

 

Tuto cestu před pár dny naznačil jeden z hlavounů studia Aymar Azaizia a vlastně potvrdil, že na seriálové verzi se už u nich pilně pracuje, „Je to stejné jako s filmem, chce to svůj čas. Chceme si být zkrátka jistí, že nabídneme divákům kousek, na který budeme hrdí,“ dodal Azaizia. No doufejme, že jim tento plán vyjde lépe, než u neúspěšného snímku. Kam by nás měl seriál zavést, se samozřejmě ještě neví. Nemělo by se ovšem jednat o přímou adaptaci žádné z her, ale o vlastní příběh, který nás ovšem na rozdíl od filmu nejspíš zavede do různých časových období. A dost možná v tom tvůrcům pomůže i samotný Netflix. Právě o možné spolupráci Ubisoftu s internetovým gigantem se spekuluje už několik měsíců a šušká se, že právě válka Templářů a Asasínů by mohla být jejich první společným kouskem. Uvidíme, jak tyto plány nakonec dopadnou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace