Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Peaky Blinders nabírají hvězdnou posilu


ikona
Spooner
bbcpeaky blinders
Výtečná gangsterka s Cillianem Murphym se brzy dočká čtvrté řady. Kdo se v ní objeví? 

Dobová gangsterka Peaky Blinders se z nenápadného seriálu v posledních letech vypracovala mezi nejpopulárnější ostrovní hity současnosti. A naprosto právem. Drsná a špinavá sága Shelbyovic rodinky s Cillianem Muprhym totiž patří mezi ty scenáristicky a režijně nejvypiplanější kousky, na který můžete aktuálně ve Velké Británii narazit. A jako takový láká nejen viditelně čím dál větší rozpočet, ale také zvučná herecká jména. Po Murphym tak seriál v druhé sérii přibral další hvězdu v podobě Toma Hardyho, z jehož výkonu mi i na malém prostoru vždycky spadne čelist až na zem. Aktuálně natáčená čtvrtá série pak nyní vytahuje další herecké eso z rukávu.

 

K již tak lahodnému obsazení se totiž nyní přidává držitel Oscara Adrien Brody. Ten už sice nepatří mezi největší hollywoodské hvězdy a v posledních letech malinko zapadl, i tak ho ale vidíme v každém dalším projektu rádi. A obzvláště v tak povedených kouscích jakými jsou Peaky Blinders. Koho přesně si slavný herec zahraje, chce zatím tvůrce Steven Knight držet pod pokličkou. Já osobně bych to ovšem viděl na novou charismatickou nemesis Toma Shelbyho, jenž by se měl po dramatickém konci minulé řady vrátit z vyšší sféry opět ke kořenům do špinavých ulic Birminghamu. Očekávání pro čtvrtou řadu jsou tak zase o něco vyšší.

---

Vytáhni v hospodě: Zcela vážný zájem o roli v Peaky Blinders nedávno vyjádřil také Samuel L. Jackson. Uvidíme, zda tvůrci jeho přání vyslyší a casting bude časem ještě nabušenější.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace