Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí řada True Detective je na cestě


ikona
do_Od
hbotemný příběhtrue detective
Pizzolatto vstává z mrtvých a překvapivě oživuje obří kriminální hit, o kterém si všichni mysleli, že už je definitivně mrtvý. 

Jen málokterý seriál spadl tak rychle na hubu, jako před pár lety originální krimi True Detective od HBO a scenáristy Nica Pizzolatta. Jen si vzpomeňte na to, jak celý internet neskutečně prožíval celou první sérii a všichni nadšeně hltali každou novinku ohledně té druhé. Byla to jízda, pak to ale přišlo. Skoro až sebeparodické dialogy a mizerně odvyprávěný příběh byl jenom začátek všech problémů, zoufalé kritické ohlasy se samozřejmě odrazily na sledovanosti a nadějný pisálek záhy rychle spadl z výsluní. A slušně rozjetý megahit se náhle zastavil. Včera však HBO všechny mile překvapilo novinkou, že se třetí řady přece jenom dočkáme.

A dočkáme se ji nejspíš dřív, než jsme si mysleli. Pizzolatto už má totiž první dvě epizody napsané a k týmu scenáristů se teď přidal taky Deadwoodovský David Milch. Znamená to snad, že se třetí série vydá cestou westernu? V tuhle chvíli není jisté vůbec nic, HBO doteď oficiálně nic nepotvrdila a kolem pokračování temné antologie tak visí stále velká spousta otázek, nicméně už jen fakt, že se Pizzolatto sebral a do projektu znovu zakousl, je dobrým znamením. Koneckonců, jestli druhá série něco potřebovala, tak to bylo víc času na sepsání pořádného scénáře. Snad to tedy tentokrát celé dopadne dobře a my budeme opět ujíždět na vlně drsného vyšetřování a existencionálního filosofování. Jo a nezapomeňte v diskuzi zmínit vaše kandidáty do hlavních rolí, nebo byste si snad přáli návrat Rusta a Martyho?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace