Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mr. Fantastic drsným poldou


ikona
Spooner
amazonrefnteller
Hvězda oceňované pecky Whiplash či propadáku Fantastická čtyřka míří do ostře sledované seriálové novinky. 

Herecký sympaťák Miles Teller se sice nevypracoval ve velké herecké hvězdy, v posledních letech byl ale docela hodně vidět a zejména díky výtečnému dramatu Whiplash či indie vztahovce The Spectacular Now na něj asi jen tak nezanevřeme. Nedávné propadáky v čele s novou Fantastickou čtyřkou či děsivou teen sérií Divergence sice jeho postup do první herecké ligy dost zkomplikovaly, i tak ale zůstává slušným hereckým talentem. A ten se brzy dočká i svého vlastního seriálu.

 

Objeví se totiž v ambiciózní novince internetového Amazonu Too Old To Die Young od režiséra Drive Nicolase Windinga Refna, o němž jsme vás už nedávno informovali. Kriminální thriller nás zavede do špinavého podsvětí Los Angeles, kde budeme sledovat příběhy několika postav a jejich proměnu z nemilosrdných vrahů k andělům pomsty. Teller by pak měl ztvárnit roli drsného a zničeného policisty, který po smrti svého parťáka přijde do střetu s tamním podsvětím v čele s Yakuzou, ruskou mafií či nájemnými vrahy. A potká zde samozřejmě i muže, který zastřelil jeho kolegu. Uvidíme, zda z tohoto kousku vypadne opravdu drsný thriller, nebo další propadák jen pro Refnovi skalní fandy. Amazon ale projektu, jemuž dali ihned zelenou na celou sérii, hodně věří a s Tellerem je projekt přeci jen o trošku zajímavější. Má jít navíc o první známou vlaštovku v hereckém obsazení, v němž na pár povědomých tváří ještě prý narazíme. Uvidíme, s kým vším se bývalý Mr. Fantastic na place nakonec potká.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace