Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se dočkáme dalšího Ricka a Mortyho?


ikona
Spooner
mortyrick
Také vás nečekaný návrat animované pecky posadil na zadek a chcete hned nášup? Tak na něj si bohužel počkáte. 

Ano, odrovnalo nás to všechny, nejen psacího kolegu do_Oda. Dan Harmon a parťák Justin Roiland přišli o víkendu s tím nejkrutějším aprílovským žertíkem ze všech. Po dlouhých měsících mlčení a spekulací nám prostě zničehonic naservírovali napjatě očekávaný úvod třetí sezóna Ricka a Mortyho. A zatímco mnozí jejích kroku nemohli uvěřit a měli ho jen za ošklivý vtípek, ti ostatní už vesele sledovali. Tomu se říká pořádné hrátky s fanoušky. Jenže pokud si myslíte, že tím Harmonovo klasické provokování příznivců končí a on konečně začne plnit fanouškovské sny, jste na velkém omylu. Tvůrci totiž po brilantním namlsání divákům uštědřují další pořádný úder.

 

Pokud si totiž naivně myslíte, že první zveřejněnou epizodou třetí série už oficiálně začala a Rick s Mortym nám zase budou dělat společnost každý týden, jste bohužel na velkém omylu. Zbytku třetí řady se totiž oficiálně dočkáme v létě, a to zřejmě až k jeho konci. V úvahu tedy připadá premiéra zřejmě okolo srpna. Po pořádném lákadlu v podobě geniálního návratu si tak na další epizody zase pár měsíců počkáme. Což je vzhledem k tomu, že dabing třetí řady údajně započal teprve před pár týdny, celkem logické. I tak ale tato další pauza hodně zamrzí. Tak se zdá, že Harmonův a Roilandův víkendový dáreček byl přeci jenom spíš škodoolibým aprílovským žertíkem. I tak se jim ale zatraceně povedl.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace