Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Defenders mají datum premiéry


ikona
do_Od
defendersmarvelnetflixteaser
Máme datum premiéry, máme teaser a máme radost. Co vy? 

Iron Fist si odbyl svou premiéru před pár týdny, a přestože dostal od kritiků slušnou nálož (nám se líbil), šlo o jedno z nejsledovanějších dramat na Netflixu vůbec. A to se počítá. Marvelovky se Netflixu zkrátka znamenitě vyplácí, a byť ta kvalita není úplně jednoznačně špičková, očekávaná týmovka Defenders je letos stále dost vysoko na žebříčku našich nejočekávanějších seriálů.A nyní konečně víme, kdy se jí přesně dočkáme.

Celá série bude mít premiéru 18. srpna, tedy koncem léta (takže se docela hezky vyhne Hře o trůny) a... to je vlastně vše, co jsme vám chtěli v téhle zprávě říct. Vlastně ne, ještě vyšel kratičký teaser, který celou partu zachycuje na bezpečnostním videu z výtahu.

Víc o chystaném seriálu se pak dozvíte v tomhle malém témátku. Snad brzy dorazí taky opravdový trailer. A co se sólovek týče, tak Punisher se nedávno dotočil (počítáme s premiérou na Vánoce) a druhá série Jessicy Jones naopak tento týden vešla do produkce. Ano, čas jsou peníze.

 - - -

Vytáhni v hospodě: Producent nových Spider-Manů se nechal slyšet, že by další filmy se Spideym rád proložil easter eggy na hrdiny z Defenders. Což je super, ale zároveň to znamená, že v prvním filmu zjevně nebude vůbec nic. Brečíme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace