Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel chystá sitcom


ikona
Spooner
marvelnewwarriors
Comicsový gigant plánuje další týmovku. Tentokrát na to ale půjde trochu komediálnější cestou. 

Zatímco u internetového Netflixu se seriálům od Marvelu nebývale daří, u domácí stanice ABC stále nemohou najít recept na úspěšnou comicsovku. Agenta Carterová to zabalila po pouhých dvou sériích a hrozba zrušení letos reálně krouží také nad Agenty SHIELD. Celostátní televize to ale s žánrem rozhodně nevzdává. Už v září pro nás chystají ambiciózní Inhumans, kteří se podívají také do kin IMAX, a velmi zajímavou taktiku zvolili pro svůj sesterský kanál, kabelovku Freeform. Zde nám totiž hodlají naservírovat comicsovky pro ryze teenagerské publikum. Po nedávném schválení teen romanťárny Cloak and Dagger tu totiž nyní dostala zelenou další ambiciózní adaptace, New Warriors.

 

O přípravách této novinky jsme vás už v minulosti informovali. Jedná se v podstatě o pubertální obdobu Avengers, jež je ovšem tentokrát složena z mladistvých hrdinů. Jednou z hlavních postav pak bude v USA populární superhrdinka Squirrel Girl, která kromě nadpřirozené rychlosti a síly může také mluvit s veverkami. Ano, čtete správně. Pokud vám tato hrdinka přijde až příliš šílená, můžete si oddychnout. Novinka je totiž plánovaná jako klasický půlhodinový sitcom, takže se tahle marvelovka asi nebude brát zrovna vážně. Marvel se tak poprvé vydává na ryze komediální pole. Jaké další postavy se v seriálu objeví, pak zatím není jasné. Geekové už ovšem spekulují například o účasti Marvel Boye, Speedballa či Novy. Tak uvidíme, zda hoši z ABC dokážou z tohoto již malinko ulítlého námětu vykřesat pořádný hit. Já osobně mám docela obavy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace