Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkají se Sedmilhářky pokračování?


ikona
do_Od
big little lieshbo
Tak bude, nebo nebude? A chtěli byste, nebo nechtěli? 

Ještě před pár týdny jsme měli díky hlavounům z HBO a tvůrcům dravého drama Big Little Lies jasno. Druhá série v žádném případě nebude. Jenže znáte to, úspěch je úspěch a když má něco otevřený konec, je lepší nikdy neříkat nikdy. Autorka předlohy Lianne Moriarty teď totiž sama prohlásila, že by se druhé řadě nijak nebránila. A není sama, byla totiž dotázána producenty, jestli by nenapsala nový příběh. Nikoliv knihu, pouze příběh (čtěte námět). Nyní budou následovat spoilery ohledně finálové epizody.

Poté, co došlo k vraždě násilnického muže Nicole Kidman, sledujeme partu nově sblížených žen, kterak si hrají se svými dětmi na nedaleké pláži. Záběr je přitom podaný z pohledu detektiva, který nyní podezřelé  ženušky sleduje. Dvířka pro budoucí děj tam tedy zjevně jsou, nicméně to není vše. Pamatujete Zoe Kravitz? Sexy instruktorku jógy? V první sérii jsme se toho o ní moc nedozvěděli, kromě pár charakterových vlastností vlastně vůbec nic. V knize je toho ale podle všeho mnohem víc, především se v ní pojednává o temné minulosti Bonnie, kterou v dětství zneužíval její otec. Což je docela důležitá věc vzhledem k tomu, jak celý seriál skončil. Každopádně autorka nebyla nadšená a podle ní by i tahle podzápletka mohla sloužít jako materiál pro případné pokračování. Momentálně je to tak otevřené, na jedné straně je režisér Vallée, který se nechal slyšet, že druhá série ho nezajímá (což je škoda, ale pochopitelné) a na druhé zase Reese Witherspoon, která avizovala, že by se případného pokračování nezalekla a dokonce vyzvala fanoušky, aby se pokusili spisovatelku přemluvit. Tak uvidíme. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace