Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akta X se vrací!


ikona
Spooner
akta xfoxx files
Kultovní seriál se dočká své jedenácté řady! Napraví rozpačité dojmy z té předchozí? 

Dalo se to vlastně čekat. Loňský napjatě očekávaný návrat legendární Akt X vzbudil velmi rozporuplné reakce a spousta fanoušků byla z comebacku Muldera se Scullyovou vyloženě naštvaná. Jenže i přes velké zklamání se jednalo z hlediska sledovanosti o obrovský úspěch a kravaťáci stanice FOX, kteří v poslední době rádi ničí své nejslavnější televizní značky, proto prakticky ihned začali spekulovat o další sérii. Té se ostatně nebránili ani sami tvůrci a bylo jasné, že dříve nebo později dva legendární agenty opět uvidíme. A přišlo to možná ještě dříve, než jsme čekali.

 

Jedenáctá sezóna má tak oficiálně zelenou a dočkáme se jí někdy během seriálové sezóny 2017-2018. Pravděpodobnější je ovšem premiéra během první poloviny příštího roku. Natáčet by se totiž mělo začít v létě. Vrátí se pak samozřejmě kompletní tým včetně hlavního tvůrce Chrise Cartera a slavné herecké dvojice. Ostatně ještě aby ne, když David Duchovny nemá momentálně do čeho píchnout a Gillian Anderson zase naopak ráda střídá jeden televizní projekt za druhým. Tvůrci si pak dokonce věří natolik, že nám tentokrát hodlají naservírovat rovnou deset epizod. Otázkou zůstává, zda může stanice očekávat stejný divácký úspěch jako loni. Je totiž logické, že vymodlený návrat po více než dekádě tehdy vzbudil takovou pozornost. Desátá série je ovšem spoustou diváků považována za špatný vtip a byli by asi nejradši, kdyby Carter přestal prznit svou vlastní látku a nechal ji už nadobro spát. Tak uvidíme, zda se kultovní televizní tvůrce konečně předvede ve staré formě, nebo půjde sledovanost raketově dolů. Co si o další řadě myslíte vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace