Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Danny Boyle mezi ropnými magnáty


ikona
Spooner
boylefxsutherlandswanktrust
Oscarový režisér se po druhém Trainspottingu vydá do bedny. A chystá opravdu hvězdně obsazený kousek! 

V současném Hollywoodu existuje jen málo větších režijních jistot, než je Danny Boyle. Pravda, jeho Steve Jobs i druhý Trainspotting bohužel u většiny diváků spíše prošuměli, i přesto je ale takřka pokaždé zárukou kvalitní a vizuálně precizní podívané. Teď si však hodlá od filmů trošku odpočinout a zamíří do bedny, konkrétně na kabelovku FX. Zde už nějaký ten pátek chystá ambiciózní novinku Trust, jež bude pojednávat o prestižní americké famílii Gettyových, ropných magnátech a jedné z nejzámožnějších amerických rodin minulého století. Boyle pak bude celý projekt nejen produkovat, ale také režírovat a už před pár týdny v rozhovorech sliboval, že půjde o opravdu výpravnou a hvězdně obsazenou podívanou. A evidentně nekecal.

 

Držiteli Oscara za Milionáře z chatrče se totiž daří do obsazení lákat zatím samá dosti zvučná jména. Už před pár týdny tak na Boyleovu nabídku kývnul herecký veterán Donald Sutherland, jenž si zahraje hlavu této mocné rodiny, J. Paul Gettyho. Nyní se ovšem k projektu přidává možná ještě zvučnější jméno. A tím není nikdo menší než dvojnásobná držitelka Oscara Hilary Swank. Té se sice v posledních letech dosti nedaří a vybírá si jeden průměrný kousek za druhým, tento seriál by ji však mohl opět vrátit mezi velká herecká esa. Zahraje si zde totiž další členku rodiny, Gail. Celá první série pak bude pojednávat o únosu jejího syna a herce Johna Paula Gettyho III., k němuž došlo v Itálii v 70. letech a pachatelé žádali opravdu tučné výkupné. Jenže rodina i policie si myslely, že je únos fingovaný a odmítaly výkupné v hodnotě 17 milionů dolarů zaplatit. Jediný člověk, kdo mohl Johna zachránit, je tak právě jeho matka Gail. Ta se ovšem zrovna ocitá na mizině. Zní to hodně zajímavé a je velmi pravděpodobné, že se nám tu rýsuje jeden z nejočekávanějších seriálů příštího roku. Hvězdná jména navíc možná budou ještě přibývat a stanice FX si podobně ambiciózní tituly umí uhlídat. Ano, začínáme se opravdu dost těšit. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace