Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokrevní bratři si zastřílí v bedně


ikona
Spooner
boondock saintspokrevni bratri
Krvavá akční kultovka se vrací. Dočkáme se v bedně pořádně brutálního nářezu? 

Kanadský akčňák Pokrevní bratři, patří mezi ty milé malé žánrovky, jež nikdy neudělaly obří díru do světa, ale fanouškům natřískaných podívaných plných přestřelek vždy vykouzlí úsměv od ucha k uchu. Příběh irských bratrů MacManusů, kteří vymáhají spravedlnost poněkud krvavější a násilnější cestou, obsahoval totiž strašně nářezovou a brutální akci. A jako bonus tehdy ještě neznámého Normana Reeduse, jenž zde byl zatraceně cool ještě předtím, než se začal tvářit jako utrápené štěně v Živých mrtvých. Několik let stará dvojka sice už takových kvalit nedosahovala, fandové byli i přesto docela spokojeni. Trojky a završení celé trilogie jsme se ovšem i přes snahy režiséra a otce celé série Troye Duffyho nedočkali. Nyní to však vypadá, že bychom mohli přeci jen dostat přídavek.

 

Pokrevní bratři se totiž podívají do bedny prostřednictvím seriálu The Boondock Saints: Origins. A jak vám z názvu došlo, bude se jednat o prequel, který nám nabídne krvavé počátky irských bratrů z Bostonu. Nic jiného se samozřejmě o ději neví a nám je to zatím úplně jedno. Seriálový prequel se pak poprvé chystal už před dvěma lety, tehdy ovšem projekt skončil v šuplíku. Až nyní se ho Duffymu podařilo oprášit a vypadá to, že se těchto krvavých bratrů přeci jen dočkáme. Novinka sice zatím nemá obsazení ani svůj televizní domov, Duffy už ale dokonce rozjel kampaň se speciální nabídkou pro fanoušky, v níž slibuje slavnostní premiéru pilotu na nadcházející den svatého Patrika, tedy na 17. března 2018. Docela ambiciózní plány na to, že je seriál prakticky v plenkách. A že se ještě musí sehnat mladší náhradu za Reeduse a jeho parťáka Seana Patricka Flaneryho. Tak uvidíme, zda Pokrevním bratrům jejich televizní štace konečně vyjde. My bychom se za jejich návrat rozhodně nezlobili.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace