Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Roseanne se vrací


ikona
Spooner
roseanne
Legendární sitcom z 90. let hlásí nečekaný comeback! Kdo všechno se v něm vrátí? 

Vlastně už ani nevím, proč mě tahle novinka tak překvapuje. Ostatně, žijeme v seriálové době návratů, kdy diváka a televizní producenty zachvátila nostalgie a hrne se na nás reboot jedné televizní klasiky za druhým. A po návratu Akt X, Plného domu, Gilmorových děvčat či chystaného comebacku Wiila a Grace se na nás chystá další klasika, kterou jsme v dětství viděli v televizi snad stokrát a chtě nebo nechtěně jsme na ní tak trochu vyrostli. Ano, opravdu jste si přečetli ten titulek správně. Do bedny se vážně chystá vrátit slavný sitcom Roseane.

 

Komediální seriál, jehož humor a popularitu jsem ani v dětství příliš nechápal, se pak na obrazovky vrátí s původním producentským týmem a prakticky stejným obsazením. Svůj návrat před kameru už tak přislíbila logicky nejen Roseanne Barr, ale také samotný John Goodman, seriálová veteránka Sara Gilbert a ve vedlejší roli by se měl vrátit také Johnny Galecki z Teorie velkého třesku, jenž právě zde rozjížděl svou hereckou kariéru. Na co se pak můžeme v osmidílné limitované sérii těšit, prozatím nevíme. Zkrátka se opět podíváme za zdi takové té typické buranské americké rodinky, která dohromady váží víc jak kamion, a jejich jednoduchému smyslu pro humor se zasmějí snad jen lidi, co více než 20 let nekoukali na televizi. Ano, vážně tento bůhví proč populární seriál nemám rád a jeho návratu se začínám opravdu děsit. O další sérii je ovšem mezi stanicemi ohromný zájem a největší šance má údajně původní domov seriálu ABC a internetový Netflix, jenž má s pokračováními televizních klasik už hodně velké zkušenosti. A zákulisní bitva to bude asi ještě velká. Už teď je z nadšených amerických ohlasů jasné, že tady máme zaděláno na hodně vysoké ratingy. Já se ovšem případné recenze už teď vzdávám. To už budu raději recenzovat nějaký ten nový seriál televize Barrandov s Kateřinou Brožovou. I u toho budu možná trpět méně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace