Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix pod útokem hackerů


ikona
do_Od
Hackeři ukradli a vypustili do světa celou pátou sérii Orange is the New Black. Netflix má tak zaděláno na první obří průšvih. 

Když hackeři zaplní twitterové účty příslušníků ISIS gay pornem, fandíme jim, jakmile ale sáhnou na naše seriály a filmy, jsme většinou dost mrzutí. Přesně tohle se teď bohužel podařilo anonymní skupině, která si troufla rovnou na samotného streamovacího giganta Netflix. Ukradli jim a vypustili na pirátské servery 10 epizod z páté série Orange is the New Black.

Je to obří průser, který může poměrně razantně ovlivnit jak tržby, tak i počty shlédnutí. Netflix prozatím vydal stručné prohlášení, že o situaci ví (a věděl už nějakou dobu) a celou věc analyzuje. Mezitím však arogantní hacker vyhrožuje, že na řadě jsou další studia jako například ABC, FOX, National Geographic a další. Článek budeme případně updatovat, mezitím dejte v diskuzi vědět, co si o celém útoku myslíte. Jak by měl Netflix podle vás reagovat?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace