Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool bude řádit i v bedně!


ikona
Sam.Vimes
comicsdeadpooldonald gloverkomiksmarvel
Nekompromisní komiksový hláškař míří i na malou obrazovku. 

Deadpool to v adaptacích neměl lehké. V roce 2009 jeho postavu de facto vykastrovali ve Wolverinově první sólovce. Teprve po letech neúnavného snažení se Ryanu Reynoldsovi podařilo vymoci si pro Deadpoola další šanci a tentokrát ho poslat na plátna se vším všudy, s kostýmem, drzým hláškováním, bořením čtvrté zdi a bez náhubku PG-13, pěkně v eRkovém ratingu. Byl z toho velký hit a tak jsme dostali i drsného Logana a zatím, co se chystá Deadpoolova druhá štace, i s parťákem Cablem, rozjela se i příprava animovaného seriálu.

Ten zakotví na stanici FXX a v tuhle mě snad nenapadá vhodnější stanice pro tenhle projekt. Její mateřská FX je totiž zodpovědná za pecky jako Sons of Anarchy nebo Justified, s "divnými" marvelovskými komiksy mají zase zkušenosti z letošního seriálu Legion. Přímo odnož FXX pak produkuje animovaný seriál Archer, drzou a ulítlou variaci na bondovky s premisou "co kdyby se James Bond choval jako hovado". Věřím že si tady poradí i s Deadpoolem. Za celým projektem pak stojí Donald Glover, známý hlavně jako Troy z Community. Kromě hraní ale i produkuje a režíruje (viz jeho seriál Atlanta), nemluvě o jeho rapperské kariéře pod jménem Childish Gambino. Připojí se k němu i bratr Stephen Glover, scenárista Atlanty. Jindy a jinde bych se o tenhle projekt bál, ale po Reynoldsově loňském filmu už vím, že Deadpoola lze adaptovat dobře, a FXX věřím, že to zvládne.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace