Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soudce Dredd míří na malou obrazovku


ikona
Sam.Vimes
dreddjudge dreddkomiks
Drsný strážce pořádku budoucnosti to zkusí v televizi. 

Dystopická budoucnost, v níž jsou městské ulice plné špinavého zločinu a strážci pořádku tady nekompromisně vykonávají funkci soudce, poroty i popravčího. Soudce Dredd se na filmová plátna podíval už v roce 1995 se Sylvesterem Stallonem a pak v roce 2012 s Karlem Urbanem. Zejména finanční neúspěch novějšího filmu nás mrzel, protože z toho vyšla parádní žánrovka, která by si zasloužila pokračování. Toho jsme se nedočkali, teď se ale chystá seriálová verze.


K Judge Dredd: Mega City One už máme první promo grafiku, o moc víc toho ale zatím nevíme. Má se jednat o policejní týmovku, kromě Dredda tedy dorazí i další kolegové. Produkce se ujme studio IM Global Television ve spolupráci s Rebellion. Hlavní dobrou zprávou je, že na projektu budou pracovat Jason a Chris Kingsleyovi, kteří produkovali i pět let starý film Dredd, na němž se koneckonců produkčně podílelo i IM Global. Na návrat Karla Urbana bych asi nespoléhal, ale minimálně tón seriálu by snad nemusel být mimo. Jason a Chris jinak slibují „vysokorozpočtovou produkci, která uspokojí komiksové fanoušky i širší publikum.“ Tak snad nekecají.

---

Vytáhni v hospodě 1: Komiksový Soudce Dredd letos slaví výročí 40 let.
Vytáhni v hospodě 2: IM Global Television chystá i televizního King Konga.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace