Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ben Stiller uteče z vězení


ikona
Spooner
clinton correctionaldel toroshowtimestiller
Ambiciózní minisérie v režii slavného komika a s hvězdným obsazením? Chceme. Hned! 

Populárnímu herci Benu Stillerovi se v posledních letech příliš nedaří. Jeho povětšinou průměrně komedie a xté Noci v muzeu, v nichž si jen vydělává na nájem, už nikoho příliš nezajímají a také po režisérské stránce má sakra co napravovat. I když jeho Tropickou bouři i Waltera Mittyho a jeho tajný život mohu vidět prakticky kdykoliv, na dvojku Zoolandera by všichni nejradši zapomněli. A ani ten Walter ostatně hollywoodské účetní příliš nepotěšil. Není proto divu, že právě Stiller je jednou z dalších hvězd, jež to hodlá roztočit a oživit si kariéru v bedně. Tentokrát ovšem nebude hrát, ale koukne se právě za kameru.

 

Pro kabelovku Showtime totiž chystá ambiciózní minisérii s názvem Escape at Clinton Correctional, od níž by měl dokonce sám natočit všech osm epizod. Novinka bude pojednávat o dosti divokém útěku z titulního vězení v New Yorku, který v roce 2015 provedli dva usvědčení vrazi Richard Matt a David Sweat. Těm pomáhala v útěku tamní zaměstnankyně Tilly Mitchell, jež se navíc ještě s oběma vrahouny milostně zapletla. Stiller bude zkrátka po čase zase jednou vážný a vybral si k tomu opravdu lákavé téma. A jako bonus i parádní obsazení, do něhož se povedlo Benovi ukecat hned dva držitele Oscara. Tím prvním je ďábelský Benicio del Toro v roli kriminálníka Richarda, jehož v roli oné zaměstnankyně doplní Patricia Arquette, jež má doma zlatou sošku za Chlapectví. Herecká dvojice sice ještě nebyla oficiálně potvrzena, údajně je už ale skoro ruka v rukávě. A pokud se jejich obsazení potvrdí a do role druhého útěkáře seženou tvůrci další charismatickou hvězdu, možná tu máme zaděláno na jeden z nejočekávanějších televizních projektů příštího roku. Snad tedy Stiller opět nalezne tu správnou režisérskou slinu.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace