Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o trůny fasuje další spin-off!


ikona
Spooner
game of throneshbohrahra o trůny
HBO plánuje další seriály ze světa svého největšího hitu. O čem budou? 

Na HBO se s tím opravdu nepářou. Je to teprve pár týdnů, co tamní kravaťáci všechny doslova šokovali prohlášením, že nechystají pouze jeden, ale rovnou čtyři seriály ze světa Hry o trůny, které by měly navázat na úspěch slavného hitu po jeho konci. Najatí scenáristé už pilně píší, producenti i autor knižních předloh G. R. R. Martin se těší na další vydělané dolary a fanoušci už horečně debatují nad tím, o čem pak asi všechny ty plánované spin-offy či prequely budou. To ovšem netušili, že si pro ně HBO naplánovalo další překvapení. Ony seriály ze slavného fantasy světa totiž nakonec nejsou čtyři, ale nakonec jich bude rovnou pět!

 

Práce na dalším nečekaném projektu sdělil světu sám Martin i s faktem, že i další fantasy novinka má nafasovaného scenáristu, jenž už na ní začíná pilně pracovat. „Když jsem dorazil do L. A., měli jsme rozpracované čtyři scénáře. A když jsem odjížděl, bylo jich najednou pět,“ vysvětlil mnohými proklínaný autor změnu situace. O čem však nové fantasy kousky budou, samozřejmě i nadále tají. I tak ovšem něco málo prozradil. Ono označení spin-off totiž prý není příliš přesné. Bude se totiž podle všeho jednat o zcela nové příběhy, jež budou z jeho knih a fantasy světa vycházet. A ve všech případech by se prý mělo jednat o prequely. Zároveň ovšem vyloučil fanouškovskou teorii, podle níž se na obrazovky podívá jeho sbírka povídek Rytíř Sedmi království vyprávějící dobrodružství Sera Duncana a jeho tajemného panoše. No a nakonec ještě přiznal, že si nemyslí, že by HBO bylo tak bláznivé a všechny plánované projekty se nakonec podívaly na obrazovky. Kabelovka i Martin zkrátka zkouší všechny možnosti a jen ty nejslibnější látky se zřejmě podívají před kameru. Tak uvidíme, kolika seriálů ze světa Hry o trůny se ještě nakonec dočkáme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace