Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: FOX


ikona
Spooner
foxgiftedorvilleserialy
Chystá pro nás bývalá továrna na hity konečně další seriálovou pecku? 

Dnes pokračujeme v našem výčtu očekávaných podzimních novinek celostátních amerických stanic a bereme si na paškál asi největšího loosera uplynulého ročníku, televizi FOX. Tamním producentům se v minulé sezóně opravdu nedařilo, novinky většinou pohořely a konečně jim snad došlo, že rebootování osvědčených značek typu 24 hodin a Prison Break nemá moc smysl. Tedy pokud nepočítáme jejich další očekávané prznění Akt X samozřejmě. U FOXů zkrátka potřebují hit jako sůl a nutno říct, že se docela snaží. Bude ale x-menovský seriál a sci-fi parodie Setha MacFarlanea pro diváky tím pravým ořechovým, nebo si připíšou další propadáky?

 

9-1-1 - Nový seriál od oceňovaných tvůrců American Horor Story či American Crime Story, Ryana Murphy a Brada Falchuka, nám tentokrát nabídne sondu do hektického života hasičů, policistů a záchranářů a ukáže nám jejich nejvypjatější a nejnebezpečnější zásahy. Prostě odpověď FOXů na všechny ty hasiče, policisty a spol. z Chicaga od NBC. V hlavní roli se objeví Angela Bassett.

 

The Gifted – Očekávaný seriál ze světa comicsových X-Menů o rodičích, kteří jednoho dne zjistí, že jejich děti jsou mocní mutanti a kvůli jejich ochraně se spojí s tajnou skupinkou mutantů, s níž budou bojovat o přežití. Trailer jsme si už stihli probrat zde.

 

Ghosted – Nový komediální seriál o dvou obyčejných a samozřejmě naprosto rozdílných mužích, kteří jsou tajnou agenturou vysláni řešit záhadné paranormální jevy v Los Angeles. V hlavních rolích se v upoutávce zatím dosti trápí Adam Scott a Craig Robinson.

L.A. to Vegas – Komedie z produkce Willa Ferrela a jeho věčného parťáka Adama McKaye bude vyprávět o členech posádky jednoho letadla a jejich výstředních cestujících, kteří každý víkend létají z Los Angeles do Las Vegas za jedním jediným cílem. A tím je samozřejmě vyhrát co nejvíc peněz.  Budou se u toho ale bavit i diváci?
 
The Orville – Dramedy a parodie na Star Trek Setha MacFarlanea, v níž budeme sledovat jednu výstřední posádku titulní vesmírné lodi a jejich šílená dobrodružství. Také tuto novinku s nádechem kultovního Galaxy Questu jsme si už stačili probrat zde.

 

The Resident – Takový ten klasický lékařský seriál o životech doktorů několika generací a následcích jejich činů na operačním sále. Ničím nezajímavé lékařské drámo může zachránit snad jen sympatické obsazení v čele s Mattem Czuchrym z Gilmorových děvčat a Emily VanCamp z Kapitána Ameriky.

Tak co, vybrali jste si?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace