Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se dočkáme poslední Hry o trůny?


ikona
Spooner
game of throneshbohrahra o trůny
Na poslední série populární fantasy pecky si možná počkáme déle, než je zdrávo. 

Tak se zdá, že se kabelovka HBO a tvůrčí duo David Benioff a D.B. Weiss rozhodli své fanoušky v posledních sériích Hry o trůny pořádně potrápit. Jako by nestačilo, že na napjatě očekávanou sedmou sérii s pouze sedmi epizodami musíme čekat o čtvrt roku déle, než je u slavného seriálu zvykem, před plánovanou osmou sérií projdou diváci podle všeho ještě větším očistcem. Ano, hádáte správně. Na poslední osmou sezónu, jež bude čítat pouhých šest dílů, si možná počkáme ještě mnohem déle!

 

To aspoň naznačil programový ředitel HBO Casey Bloys, podle něhož zaberou práce na epickém završení fantasy ságy ještě daleko více času. Práce na osmé sezóně by pak podle mnohých indicií mohly zabrat až rok a půl a sám Bloys proto nevylučuje premiéru až během roku 2019! A to je opravdu sakra dlouhá doba. Přesnější rozmezí ovšem budou vědět až poté, co tvůrčí duo vůbec dopíše scénář. Proč však na čím dál méně epizod čekáme čím dál déle? Na “vině“ je samozřejmě samotná výpravnost a fakt, že se na nás podle Bloyse chystá obrovský zážitek, který by mohl jít klidně i do kin. Ostatně, už od následující sedmé řady nám slibuje epické bitvy a momenty, jež nám jednoduše vyrazí dech. A vzhledem k předchozím zkušenostem mi něco říká, že tentokrát nepůjde jen o plané promo řečičky. Produkce prostě zabírá stále více času, a tak si na završení příběhu okolo Jona, Daenerys a spol. nejspíš počkáme opravdu velmi dlouho. Snad tedy ono čekání bude stát opravdu za to.

Vytáhni v hospodě: Bloys pak mimo jiné potvrdil také práci na čtyřech seriálových prequelech. Vyloučil ale, že by se na obrazovky nakonec dostaly všechny. Dojde zkrátka jen na ty nejlepší kousky, na něž se kabelovka pořádně vrhne až po finále samotné Hry o trůny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace