Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude dál s 24 hodinami?


ikona
Spooner
24bauerfoxsutherland
Slavná akční série se po nepovedeném spin-offu ocitla na scestí. Dočkáme se vůbec pokračování? 

Skalní fanoušci legendárních 24 hodin, mezi něž se hrdě počítám i já, to nemají v poslední době zrovna jednoduché. Hladoví producenti se totiž snažili ždímat slavnou sérii i po odchodu Kiefera Sutherlanda a přišli se zbytečným spin-offem 24: Legacy. A ten dopadl naprosto katastrofálně. Seriál s necharismatickým Corey Hawkinsem se totiž stal takřka nechtěnou parodií originálu a schytal to jak od kritiků, tak diváků. Ratingy nebyly zrovna veselé, i přesto se kravaťáci stanice FOX dlouho tvářili, že k druhé řadě přeci jen dojde. Kvůli vytíženosti hlavní hvězdy a potřebné práci na scénáři ji však zatím odložili na neurčito. Tedy alespoň to tvrdili ze začátku. Zdá se totiž, že hlavouni stanice nakonec nebyli se seriálem spokojeni tak, jak původně tvrdili, a seriál 24: Legacy nakonec po týdnech nejistoty definitivně ruší.

 

A nutno říct, že většina skalních příznivců si asi teď pořádně oddechla. Jenže se zdá, že ani tak se populární televizní značky v bedně jen tak nedočkáme. Jak už jsme u FOXů v poslední době zvyklí, jednu ze svých nejslavnějších sérii tu hodlají vyždímat, jak se dá. Už teď zde proto přemýšlí nad tím, jak svůj slavný svět s nejhektičtějšími dny ever vrátit do hry znovu. A jelikož Kiefer Sutherland bude kvůli úspěšnému Designated Survivor ještě nějaký pátek mimo hru, přišli s dalším “originálním“ nápadem. Studio a tvůrci tak nyní pilně pracují na možnosti vrátit sérii do hry pomocí antologie, která by nám v každém ze svých dnů představila nové hrdiny se zcela novými příběhy. Podle stanice už pak autoři a producenti pracují nad touto možností delší dobu. Zdá se tedy, že FOX opravdu nenechá tuto značku v klidu spát a klidně bych se vsadil, že do roka a do dne tu máme potvrzené natáčení dalšího seriálového bratříčka. Fakt nevím, kolikrát se musí u FOXů spálit, aby přišli na to, že tudy cesta opravdu nevede. Za nás by totiž měli nechal tuto televizní legendu konečně spát. Minimálně do chvíle, než se Sutherlandovi zase nezasteskne po jeho nejslavnější roli.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace