Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Extra nálož Hry o trůny


ikona
Spooner
gamegothbohrahra o trůny
Také smutníte, že sedmá řada fantasy hitu bude mít méně epizod? Nyní už tak úplně nemusíte! 

Sedmá série fantasy hitu Hra o trůny se pomalu ale jistě blíží a miliony fanoušků po celém světě na pokračování příběhu Tyriona, Daenerys a spol. nemohou dospat. Mnoho diváků je sice zklamáno z toho, že nás tentokrát čeká místo klasických deseti pouhých sedm epizod. Zdá se ovšem, že nyní už je to nemusí tolik trápit.  Tvůrci se totiž rozhodli příznivcům za jejich dlouhé čekání nejspíš pořádně odvděčit a přichystali si pro nás nečekané překvapení. Stopáž jednotlivých dílů bude totiž většinou delší, než jsme byli dosud zvyklí.

 

Na internetu se opravdu objevily tak nějak napůl potvrzené stopáže všech sedmi epizod. A už teď jasné, že sedmou sérii bude fantasy pecka bořit své rekordy. Sedmá série nám totiž naservíruje rovnou dva nejdelší zářezy v historii seriálu, z nichž ten poslední bude mít neskutečných 81 minut. A to už je stopáž téměř srovnatelná k celovečernímu filmu! Zdá se tedy, že obavy diváků z menší porce seriálu jsou tak zažehnány a v přepočtu zase o tak méně času v Západozemí nestrávíme. Pravda, čtvrtá epizoda bude sice naopak tou historicky nejkratší, i tak se však po sečtení všech stopáží dostáváme vlastně na hranici celých osmi dílů. A to už zase tak špatně nezní. Nejdelším kouskem bylo dosud finále minulé řady. V té se přitom za necelých 70 minut stihlo stát tolik šokujících a dechberoucích momentů, že už můžeme jen s napětím čekat, co nás v této ještě nabitější stopáži čeká tentokrát. Zdá se zkrátka, že řeči producentů o takřka filmovém epickém zážitku, nebudou vůbec mimo. Ostatně podívejte se na seznam délky jednotlivých epizod sami.

První díl - 59 minut
Druhý díl - 59 minut
Třetí díl - 63 minut
Čtvrtý díl - 50 minut
Pátý díl - 59 minut
Šestý díl - 71 minut
Sedmý díl - 81 minut
 
HBO sice tyto stopáže zatím oficiálně nepotvrdilo, všechny zvěsti ale nasvědčují tomu, že se na těchto časech nic moc měnit nebude. Co říkáte na tuto štědrou nabídku tvůrců vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace