Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude seriálový John Wick?


ikona
Spooner
johnkeanu reeveswick
Akční borec Keanu Reevese se nejspíš opravdu podívá do bedny. Co nám v seriálu tvůrci nabídnou? 

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že upadající kariéra Keanu Reevese dostane díky jedné roli tak nečekaný boost a on se zase dočká postavy, jež se bude dát srovnávat i s legendárním Neem. Jenže ono se tak kupodivu opravdu stalo a série o Johnu Wickovi je nejen akční lahůdkou pro všechny fanoušky žánru, ale navíc už i dosti zaběhlou značkou, která vydělává studiu Lionsgate čím dál více prašulí. Není tedy divu, že tamní kravaťáci chtějí víc a už v únoru ohlásili práce na případném seriálu. Kdekdo to měl sice za klasické promo řečičky před tehdy bílžící se premiérou druhého dílu, opak je nejspíš pravdou. Seriálový John Wick totiž vážně vzniká a režisér předchozího dílu Chad Stahelski se scenáristou Derekem Kolstadem už dokonce vědí, o čem bude pojednávat.

Nebude se totiž jednat o spekulovaný prequel, v němž se budeme zabývat Johnovou minulostí, ale vlastně o spin-off. Novinka se totiž bude jmenovat The Continental a jak vám už možná došlo, zavítáme v ní právě do sítě hotelů určené pro zabijáky a podobné kriminální živly s přísnými pravidly. Seriál by tak měl ještě více prozkoumat zákoutí tohoto filmového světla, který uvidíme z pohledu tamních zaměstnanců, které jsme už malinko poznali ve druhém díle. S návratem Keanu Reevese se však i přesto počítá. I když seriál nebude primárně o Wickovi, jistou úlohu by v projektu sehrát měl. A ani on sám se dalšímu času stráveném v kůži zabijáckého borce rozhodně nebrání. No, jako další akční pecka to zatím nezní, rozhodně by ale mohlo jít o hodně zajímavý kousek, který Wickův svět ještě více rozšíří. Zejména, když sám Stahelski se ujme pozice showrunnera a nebrání se ani režii několika dílů. Lionsgate zkrátka myslí Johnův přesun do bedny sakra vážně, a i když plánovaný projekt stále nemá televizní domov, sune se kupředu dosti rychle. Tak uvidíme zda se Wicka hotelu zabijáků v seriálu vážně dočkáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace