Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sense8 se vrátí


ikona
Spooner
netflixsense8
Rozporuplně přijatý seriál sourozenců Wachowských se přeci jen dočká pokračování. 
Internetový gigant Netflix má na svém kontě už slušnou řádku seriálových megahitů, mysteriózní Sense8 ale mezi ně nikdy nepatřilo. Právě naopak, z velmi ambiciózního seriálu sourozenců Wachowských se totiž místo očekávané pecky a jasného hitu vyklubal kousek, jenž od samého začátku vyvolával mezi diváky velmi rozporuplné reakce a své publikum si hledal velmi těžko. Už po první sérii pak reálně hrozilo, že bude seriál zrušen a stane se prvním větším propadákem Netflixu. K tomu však nakonec došlo až o sezónu později, jelikož ani ta nepřinesla žádané ratingové výsledky. Zdálo se tedy, že tahle rozporuplná kapitola Wachowských je navždy u konce. Jenže Netflix nakonec překvapivě změnil názor a my se dalšího Sense8 nakonec dočkáme.
 
Se zrušením nespokojená fanouškovská základna seriálu totiž i přes velmi rozdílné reakce rozhodně není malá. Věrné publikum pak volalo po napínavém cliffhangeru konce druhé série po poctivém zakončení v podobě třetí a zároveň poslední sezóny. Té se sice nakonec nedočkáme, na Netflixu se ovšem přeci jen rozhodli udělat fanouškům radost a naservírovat jim zakončení v podobě dvou hodinového filmu. Tuto nečekanou zprávu už stihla potvrdit i samotná Lana Wachowski s tím, že na závěrečném filmu se už začíná pracovat a završení příběhu několika propojených hrdinů se dočkáme příští rok. Netflix prostě na své fanoušky slyší a Sense8 se tak dočká konce, jenž si přeci jen zaslouží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace