Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oscarová posila pro třetí True Detective?


ikona
do_Od
hbotrue detective
Kdo se chystá připojit k hvězdné řadě herců z True Detective? 

Maharshala Ali je na tom teď v Hollywoodu dobře. Má Oscara, plno nasmlouvaných projektů, je jednou z hlavních tváří nového story modu v chystaném Madden 18 a teď se k tomu všemu dostal do hledáčku producentů z HBO. Ti by talentovaného herce totiž rádi ulovili pro třetí řadu chystaného, byť oficiálně stále nepotvrzeného True Detective.

Podle zpráv ze zákulisí se třetí řada hitového Temného případu od Nica Pizzolatta už nějakou dobu peče, před časem jsme psali, že se do scenáristického týmu přidal Deadwoodovský David Milch a HBO tak pravděpodobně čeká už jenom na hotový scénář. Celý proces by se ale mohl urychlit, kdyby se tvůrcům podařilo podepsat velkou hvězdu - kterou teď momentálně Ali přesně je. O příběhu ani postavách se samozřejmě nic neví, nezbývá tedy než doufat, že to s Aliho účastí klapne a HBO začne o fanoušky žádaném projektu trochu více rozmlouvat. Určitě nejsme jediní, kdo si tu nápravu za ne úplně vydařenou druhou řadu přeje.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace