Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o trůny se nafoukne


ikona
do_Od
Kdy se nejspíš dočkáme poslední řady a jak bude velká? 

Hra o trůny míří do nevyhnutelného finále a do konce seriálu už zbývají pouhé dvě řady. Ta předposlední, sedmá, startuje již za necelé dva týdny a její finále bude mít 82 minut. Což je nejen rekord pro seriál samotný, ale taky zároveň běžná délka celovečerního filmu. Druhou věcí je, že klesne počet epizod z tradičních deseti na sedm. No a teď začal internetem kolovat drb, jak se to bude mít s tou poslední, osmou řadou.

U ní už je nějakou dobu potvrzeno, že bude mít pouze šest dílů a že se tvůrci hodlají pořádně utrhnout ze řetězu. No dobře, to sice potvrzeno není, ale je myslím fér to očekávat. Každopádně nyní prosákly řeči i o délce jednotlivých epizod, a pokud jste se báli, že se nám ta Hra o trůny nějak podezřele zmenšuje, pak vám jistě udělají radost. Podle všeho by totiž každá z šesti epizod měla mít právě oněch 80 a víc minut, což by ve výsledku znamenalo, že závěr seriálu bude odvyprávěn v šesti celovečerních filmech. Um... holy shit? Snad se tyhle zvěsti ukážou jako pravdivé a my se za rok (nebo dva, jelikož by takové natáčení mohlo zabrat o něco více času než tradičně) rozloučíme s tímhle fantastickým seriálem v pokud možno co nejepičtějším stylu. Co vy na to?

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace