Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Coeni nabírají obsazení


ikona
Spooner
buster scruggscoenfranco
Seriálový western slavných bratrů už se chystá před kamery. Kdo se v něm objeví? 

O chystané televizní novince The Ballad of Buster Scruggs se zatím pohříchu příliš nemluví, já osobně jsem na ni ovšem zatraceně zvědav. Jedna se totiž o první výrazný seriálový projekt slavných bratrů Coenů, s nímž se navíc vrací do jejich osvědčeného žánru, westernu. Šestidílná série nás tak zavede na Divoký západ a každá epizoda nám nabídne zcela jiný příběh s odlišnými postavami. Bratrské duo si pak celý seriál samo napíše i zrežíruje. I když pak ambiciózní novinka ještě oficiálně nemá svůj televizní domov, kamery by se měly naplno rozběhnout už v druhé půlce tohoto měsíce. Coeni proto začínají naplno odkrývat své trumfy a pomalu představují herecké obsazení. A jak je u prověřených režisérů zvykem, o známá jména u nich nebude nouze.

 

Zatím nejvýraznější posilou Coenovic westernu se totiž stává slavný James Franco. Ten se nám poslední dobou v bedně hodně zabydlel a po povedené minisérii 11.22.63 a očekávaném kousku The Deuce se představí v další sakra ambiciózní látce. Franco se pak objeví v epizodě Near Algodones, ve které se představí i titulní zpívající kovboj v podání zkušeného Tima Blake Nelsona, jenž už s tvůrci spolupracoval na jejich povedeném snímku Bratříčku, kde jsi? A zatím poslední známou tváří, tentokrát však z jiné epizody, je talentovaná Zoe Kazan, jež můžeme momentálně vidět ve chválené romanťárně Pěkně blbě a zaujala i menšími snímky Ruby Sparks či What if. Žádná hvězdná kráska, ale herečka, která zaujme téměř v každé roli. Očekávaný western tak sice kromě Franca nenabral žádnou vyloženou hvězdu, talentovaných a prověřených jmen ovšem bude v castingu evidentně požehnaně. Obzvláště, když další (doufejme) velká jména by měli tvůrci ohlásit během následujících týdnů. Tak snad s nimi ohlásí i stanici, na níž se bude skvěle znějící novinka vysílat. Tohle totiž opravdu vypadá čím dál lépe.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace