Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to bude s Temnou věží?


ikona
do_Od
temná věž
Temná věž se objeví i na televizních obrazovkách. To koukáte, co? 

Už za pár týdnů se dozvíme, jestli byl dobrý nápad poslat do kin filmovou adaptací Temné věže, která ale s první knihou nebude mít téměř nic společného. Trailery zatím nejsou nic moc, materiál působí dost okoukaně a celkově z toho mám dojem, že nebýt Elby a McConaugheye, nikoho by to vlastně nezajímalo. Nervózní z celého výsledku musí jistě být i tvůrci, kteří teď krátce před premiérou konečně potvrzují, že jejich plán na filmovo-seriálové univerzum platí. A to včetně podepsaného Idrise Elby.

Celkem překvápko, ale rozhodně si nebudeme stěžovat. Zatímco film se tváří všelijak, seriál by podle všeho měl být mnohem víc podle předlohy, přesněji řečeno čtvrté knihy, která slouží jako Rolandův prequel / origin. Elba má s televizním formátem bohaté zkušenosti, od The Wire až k Lutherovi, i z tohoto hlediska pak možná dává jeho obsazení do role pistolníka náhle větší smysl, protože obsadit pouze filmového herce a poté v televizi plést hlavy divákům někým jiným, to by asi úplně nefungovalo.

Každopádně první epizoda už by měla mít i scénář a je tedy dost dobře možné, že bychom se seriálu mohli dočkat klidně v příštím roce. Kde a kdo všechno u toho bude, na to si nicméně budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Najednou si přeju, aby jim klapnul i ten film. Koneckonců, první knížka nestála za moc, jak moc horší to může být?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace