Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystají tvůrci Hry o trůny?


ikona
Sam.Vimes
confederategame of thronesgothra o truny
Po Hře o trůny přijde kromě spin-offů i další zajímavý seriálový kousek. 

Po více než ročním odstupu na obrazovky (a vlastně i plátna) vtrhla nová řada Hry o trůny. Zima začala, Starkové vrací úder, Ed Sheeran etc., kdo o tom nepíše na Facebook, jako by nebyl. Což samozřejmě nic nemění na tom, že je to pořád špičková záležitost, o jaké fanoušci fantasy vždycky snili. Tvůrčí duo David Benioff a D.B. Weiss má sice pořád plné ruce práce s adaptací G.R.R. Martinovy ságy a na závěrečnou osmou řadu si zřejmě zase hodnou chvíli počkáme, i tak už ale mají jasnou o svém dalším projektu. Půjde o seriál Confederate z alternativní historie. A zase pro HBO.


Seriál se bude odehrávat alternativní realitě, kde se v americké válce Severu proti Jihu podařilo jižanským státům úspěšně odtrhnout a zachovat si otrokářství až do současnosti. Děj se bude věnovat událostem předcházejícím nové občanské válce a můžeme se těšit na postavy z obou stran a napříč všemi možnými společenskými skupinami. Od politiků přes kravaťáky z otrokářských firem, lovce otroků, revolucionáře až po samotné otroky. Takže něco jako Muž z Vysokého zámku s jižanskými otrokáři místo nácků? Zní to solidně, Benioff s Weissem jsou dobří vypravěči a s velkým ansáblem postav mají zkušenosti z Trůnů. Oba se ujmou psaní i pozice showrunnerů, jako producenti jim ještě pomůžou Nichelle Tramble Spellman (The Good Wife) a Malcolm Spellman (Empire). Samotná produkce ovšem nezačne dřív než po osmé řadě Hry o trůny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace