Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sranda s celebritami: Speciál Hry o trůny


ikona
Spooner
celebritygamegame of throneshbohrahra o trůny
Jak si ve skutečnosti momentálně žijí hvězdy slavného seriálu? A kdo fantasy megahit vůbec nemá v lásce? 

Na jednu z našich starších rubrik Sranda s celebritami, v níž jsme vám přinášeli trošku odlehčenější pohled do života našich oblíbených hvězd, si (doufáme) ještě pamatujete. A jelikož vás chceme na TVzone kromě klasické seriálové a novinkové nálože taky bavit, rozhodli jsme se tuto oblíbenou rubriku malinko vzkřísit. Ostatně, kdy jindy přijít s troškou toho odpočinkového čtení, než v době relaxačních letních měsíců, no ne? No, a nemůžeme v tomto resuscitovaném okénku samozřejmě začít s ničím jiným, než fantasy ságou Hra o trůny. Její horečně očekávaná sedmá řada se totiž konečně rozběhla a hrdinů ze Západozemí je aktuálně plný internet. A jestli vás zajímá, jak se hvězdy GoT mají mimo seriálové dění, máme pro vás nyní připravený menší přehled některých z nich.

A začneme u jednoho z nejzamilovanějších seriálových párečků současnosti, Kita Haringtona a Rose Leslie. Ano, možná to nevíte, ale Jon s Ygrrite to od natáčení opravdu táhnou i v soukromém životě. A zatímco v seriálu jejich love story dvakrát vesele neskončila, ve skutečnosti jim to stále skvěle klape. Dokonce tak skvěle, že si společně koupili malý zámeček z 15. století! Stylové stavení, které má však například i moderní bazén, je vyšlo v přepočtu na 51 milionu korun a údajně se jedná o jejich první společné bydlení. No, Zimohrad to úplně není, ale i tak jsou slavnému seriálu evidentně tak trochu věrní i v reálu. Není divu, že už bulváry začínají v jejich případě spekulovat o zásnubách.

A jak jsou na tom ostatní členové Starkovic familie? Sophie “Sansa“ Turner si už nějaký pátek užívá vztahu se slavným zpěvákem a někdejším idolem puberťaček, Joem Jonasem, a prožívá prý velmi šťastné období. Jen jí vadí, že kvůli seriálu i vztahu s populárním hezounkem nemá od paparazzi, ale i fanoušků a fanynek (těch jeho) chvíli klidu. Jo, to už se tak při účinkování v nejsledovanější televizní události současnosti stává.  Mimochodem, Sophie se před nějaký časem přiznala, že účinkování ve Hře o trůny bylo pro ni v dospívání také velmi netradiční sexuální výukou a například se zde zcela poprvé dozvěděla podrobnosti o orálním sexu. A dost možná se zde díky scénáři přiučila i o něco peprnější věci. Jestli jo, tak je Joe asi momentálně docela klikař.

A když randí Sansa, musí samozřejmě randit i její mladší seriálová sestřička. Také představitelka Aryi, Maisie Williams se už na Instagramu pár měsíců chlubí svým přítelem. Tentokrát ovšem nejde o žádného hereckého či pěveckého hezounka, ale obyčejného kluka a bývalého spolužáka ze školy. Maisie totiž podle svých slov nerada chodí na všelijaké celebrití večírky, randění s hereckými kolegy jí nic neříká a raději se stýká s “normálními“ lidmi. A jak se zdá u svého partnera trefila jackpot.

Ne každému ze Hry o trůny je však momentálně do zpěvu. Své o tom ví zpěvák Ed Sheeran, jenž si v úvodu sedmé řady střihl mnohými očekávané cameo, o němž ihned začal mluvit celý internet. Jenže mnohdy bohužel ne zcela v dobrém. Internetové vtípky se množily raketovou rychlostí a internetových trollů na jeho Twitteru bylo nakonec tolik, že si zpěvák svůj twitterovský účet nakonec zcela zrušil. Sheeran poté řekl, že zrušení profilu na sociální síti nemělo s nadávkami a útoky kvůli GoT nic společného a on se k tomuto kroku odhodlával už dlouho. Jen aby.

Ani Carice van Houten neprožívala kvůli Hře o trůny zrovna nejlepší období. Představitelka Melisandry totiž loni v srpnu přivítala společně se svým partnerem Guyem Pearcem svého prvního potomka. Místo očekávané rodinné pohody se však musela rychle vrátit k natáčení sedmé řady a herečka nyní přiznala, že to pro ni bylo opravdu peklo. Carice chvíle bez dítěte nezvládala, několikrát se na placu emočně zhroutila a vážně uvažovala nad tím, že v seriálu skončí. Chtěla být zkrátka jen se svou rodinou a vše ostatní pro ni bylo nepodstatné. Nyní už si ale konečně užívá rodinné pohody. A jen ona a tvůrci ví, jestli se k natáčení další sezóny ještě vůbec vrátí.

Krušnější chvíle momentálně prožívá představitel oblíbeného Hory, a oficiálně jeden z nejsilnějších mužů světa, Hafþór Júlíus Björnsson. Ten byl totiž svou bývalou přítelkyní, a matkou jeho dítěte, Thelmou obviněn z domácího násilí, k němuž mělo docházet během celého jejich vztahu. Herec sice popírá, že by kdy na ženu vztáhl ruku, médiím se ovšem přihlásily další jeho bývalé přítelkyně s podobnými zkušenostmi a od slavného kulturisty se začínají pomalu odvracet sponzoři. Hora evidentně nebude ani v reálu moc velký lidumil.

No a na závěr si dáme něco z trochu jiného soudku. Také vám díky sociálním sítím přijde, že snad každá celebrita patří momentálně mezi fanoušky Hry o trůny? Tak vězte, že hvězda Star Wars John Boyega k nim opravdu nepatří. Důvod? Fantasy seriál je podle něj rasově zcela nevyvážený a nenajdete zde například žádného černocha. Problém “bílé“ fantasy se pak podle něj netýká jen Hry o trůny, ale také například Pána prstenů. No, raději tento provokativní výkřik necháme bez komentáře. Jen dodám, že Nathalie “Missandei“ Emmanuel či představitel Šedého červa Jacob Anderson by s ním asi moc nesouhlasili.

A to by bylo z dnešního celebritího expresu raději všechno. Co říkáte, líbil by se vám znovu tento malinko odlehčenější formát?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace