Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Popis brutálního traileru Punishera


ikona
do_Od
daredevildefendersmarvelnetflixpunisher
První záběry z chystané sólovky Punishera ve stručném textovém popisku. Co víc byste si... ok, trailer snad za měsíc. 

Slyšíte to taky? One batch, two batch. Jojo, vedle komiksových Defenders (a ještě dál i třetích Avengers) se totiž blíží především Punisher. A teď tím nemáme na mysli jen nějakou hostovačku, cameo, nebo snad PG13 filmovou adaptaci. Frank Castle s tváří Jona Bernthala dostal hezky pěkně svůj vlastní seriál, který prý bude tak temný a krvavý, až nám z toho bude všem padat brada. Čemuž není po jeho loňské návštěvě Daredevila zase tak těžké uvěřit, ostatně, stačí si připomenout třeba jenom tenhle trailer. Dodnes z něj mám zimomriavky a dodnes z něj teču totálním geekovským nadšením, protože taková ukázka se zkrátka jen tak nevidí.

No a nebo možná taky jo. Museli byste ovšem být na Comic-Conu. Právě tam se totiž promítaly mimo první epizody Defenders (fanoušci jásají, máme se prý těšit hlavně na silný vztah mezi Elektrou a postavou Sigourney Weaver), také první záběry z chystaného Punishera. Ten sice stále jaksi nemá datum premiéry, rozhodně s ním ale počítáme do konce roku. Teď už však k popisu samotného materiálu, který zní více než slibně. 

* * * Následují spoilery k první řadě Punishera, pokud se tedy chcete nechat překvapit, dále nečtěte * * *

Montáž začíná záběrem na malou dívku. Hraje s Frankem na kytaru, tohle představuje mnohem šťastnější období Castlova života. Následuje okamžitý střih na Franka v současnosti, tentokrát ale v tmavé místnosti sedí sám a do kytary se mu příliš nechce. Je zničený a v depresích.

Střih, pokračujeme násilnou montáží vražd. Frank je v Alabamě, řídí dodávku a pronásleduje dva týpky na motorkách. Bez větší námahy jim prostřílí kola a poté oba záměrně přejede. Střih na party. Sledujeme nějakou obří mexickou vazbu. Jsme v Juárezu (Mexiko). Punisher je na střeše s odstřelovací puškou a v hledáčku má zmíněného bouchače. Týpek přejde do jiného pokoje, kde na něj čeká sexy dívka, než ale k něčemu dojde, dostane headshot. Ukazuje se, že Frank nepálil z protější ulice, střílel ještě z amerických hranic. Jo. Poslední vražda probíhá v koupelně na letišti v New Yorku. Týpek, podnikatel prosí o život. "Moje smrt ti rodinu nevrátí. Co tím změníš?" naléhá borec. "Nic," reaguje chladně Punisher. Pak ho uškrtí a odejde. Na sobě má přitom typický kostým z komiksů. 

Tvůrci slibují, že tohle bude začátek nové cesty. Je otázkou, po kom tedy Frank půjde a co nás přesně čeká, minimálně tenhle klip ale zní hodně lákavě. Jako první by se každopádně měl Punisher objevit už v Defenders. Na jeho cameo láká samotný Stan Lee, který daboval krátkou ukázku na očekávanou týmovku ještě před samotným zahájením Comic-Conu. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace