Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s třetím True Detective?


ikona
Spooner
detectivehbotruetrue detective
Nová řada oceňované série je možná blíže, než jsme si mysleli! 

Už je to dva roky, co nám HBO naservírovalo rozporuplně přijatou druhou sérii Temného případu. Okolo oceňované pecky bylo kvůli reakcím hodně dlouhou dobu ticho a mnozí se obávali, že se třetí štace snad ani nedočkáme. Až v posledních měsících se kolem seriálu začíná něco kloudného dít. Na scénáři tak kromě Nica Pizzolatta tentokrát pracuje i tvůrce westernového Deadwoodu David Milch a nedávno prosákla informace, že jednu z hlavních rolí si zahraje pořád relativně čerstvý držitel Oscara Maharshala Ali. Jenže jak se zdá, práce na dalším Temném případu nabraly až nečekaně rychlý spád a je možné, že se další série dočkáme dříve, než jsme tušili.

 

To alespoň naznačil programový ředitel HBO, Casey Bloys. Ten potvrdil nejen účast Aliho v hlavní roli, ale zejména to, že scénář už je prakticky hotový a on sám už si přečetl materiál k prvním pěti epizodám. A samozřejmě z nich byl naprosto nadšen. Tvůrcům už tak zbývá doladit jen pár posledních dílů a produkce další série může ihned začít. A podle rychlosti práce by mohla začít opravdu brzy. V ústředí kabelovky tak teď kromě jmen dalších hereckých hvězd řeší zejména jméno případného režiséra. HBO by se totiž rádo vrátilo k mustru první řady, kterou si celou natočil Cary Fukunaga, a celou ji svěřili do rukou jednomu režisérovi. Právě nalezení správného režijního kormidla je nyní prý hlavní prioritou. Jakmile producenti najdou onoho vyvoleného, rozběhnutí kamer už nebude nic bránit. Tak uvidíme, jak dlouho jim bude tento proces trvat. Zatím to ovšem vypadá, že by se po menší pauze mohly kamery rozběhnout už příští rok.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace