Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy hledá porno


ikona
Spooner
bbchardystickytaboo
Oblíbený britský drsoň po Taboo opět míří do bedny. A tentokrát ho uvidíme v hodně netradičním kousku. 

Britský drsoň Tom Hardy patří mezi nejcharismatičtější herce současnosti, u něhož stačí když zamručí nebo řekne během filmu pět vět, a všichni jsme z něj hotoví. I přesto, že má tato továrna na charisma plný filmový diář asi až do roku 2055, se v poslední době rád vrací do své oblíbené televize. Z temného Taboo se díky jeho účasti vyklubal solidní hit a sem tam se objeví také v oblíbené gangsterce Peaky Blinders. Ani to ovšem hvězdě Šíleného Maxe či Dunkerku evidentně nestačí a chystá s BBC další seriálový projekt. A v tomhle kousku byste ho rozhodně nečekali.

 

Bude totiž jednou z hvězd animovaného seriálu Sticky, který ale asi nebude tak úplně pro děti. Hardy zde namluví jednoho ze čtveřice kamarádů, kteří se jednoho dne probudí do světa, z něhož zničehonic zmizel internet. Jenže zatímco zbytek světa panikaří, je děsí pouze jedna věc. A to, jak přežít bez jejich milovaného on-line porna. Kvůli milovaným čuňačinkám se proto rozhodnou vydat na neobvyklou záchranou misi, během níž chtějí najít a infiltrovat tajemnou skupinu, která za internetovým útokem stojí. A během své cesty potkají například i Donalda Trumpa či Putina. Ano, vypadá to na hodně šílený kousek a takové vítáme v redakci vždy s otevřenou náručí. Představa Hardyho drsného hlasu v animáku je navíc také dostatečně zajímavá, tak uvidíme, co z této ulítlé zápletky nakonec tvůrci vyždímají. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace