Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nick Fury a krvavé tajemství


ikona
Spooner
jacksonold man
Do bedny zavítá další filmová hvězda první velikosti, Samuel L. Jackson! Co pro nás chystá? 

V současném Hollywoodu existuje vlastně docela málo hereckých jistot, o níž můžete na sto procent říci, že se o ně budou producenti určitě přetahovat ještě za slušnou řádku let. A já bych řekl, že Samuel L. Jackson mezi tyto vyvolené s jistotou patří. Jeden z nejobsazovanějších Afroameričanů Hollywoodu totiž diváka svými filmovými drsňáky či parádními hláškami asi nikdy neomrzí a role si pořád umí vybírat skvěle. A my už nyní doufáme, že mu tato aura vydrží i v jeho vůbec prvním seriálu.

 

Slavný herec si totiž zahraje hlavní roli v televizní adaptaci bestselleru Old Man z pera Thomase Perryho. Jackson si zde zahraje vysloužilého vojáka Dana Chase, jenž však před světem skrývá hodně velké tajemství. Před 35 lety se totiž jako mladý voják zúčastnil tajné mise v Libyi. Kvůli pokažené akci však musel nakonec utíkat o život před těmi, co ho chtěli za každou cenu zabít. Až když si myslel, že je již v bezpečí, se však dostal do situace, jež mu navždy změnila život. Jakcson tak evidentně potkáme v oné starší verzi a velkou část příběhu odehraje jeho, doposud neobsazená, mladší verze. I přesto se ovšem bude jednat podle všeho o hlavní roli a představitel Nicka Furyho si tak nejspíš střihne dalšího drsného válečného veterána, jehož byste rozhodně naštvat nechtěli. A v takové roli vídáme Jacksona vždy rádi. Seriál si navíc bere pod křídla tvůrce pirátské pecky Black Sails, Jonathan E. Steinberg, a už nyní je mezi hlavními televizními hráči o novinku zatraceně velký zájem. Na ambiciózní kousek si pak dělá zálusk především Netflix, Showtime, HBO či Amazon. Něco mi říká, že tento projekt asi na zelenou příliš dlouho čekat nebude.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace