Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sranda s celebritami: Nový život Charlie Sheena


ikona
Spooner
celebritysheen
Opravdu se snaží slavný průšvihář napravit? A jaká celebrita naštvala fanoušky Hry o trůny? 

Ano, po týdenní pauzičce tu opět máme naší obnovenou odpočinkovou rubriku, v níž se dozvíte, co vaše oblíbené (nejen) televizní hvězdy právě provádějí. A začneme rovnou tím největším hollywoodským divochem pod sluncem, Charlie Sheenem. Nebo už se snad jedná o bývalého největšího divocha? Americká bulvární média v čele s nechvalně proslulou TMZ totiž začala spekulovat o tom, že slavný potížista a důvěrný kamarád většiny amerických pornohereček, od základu změnil svůj život, nadobro skončil s alkoholem a stal se z něj vegan!

 

Bývalá hvězda Dva a půl chlapa šla prý opravdu do sebe, pravidelně cvičí a drží přísné diety. Za údajnou proměnou pak stojí nejen jeho boj s virem HIV, ale také aktuální přítelkyně, šestadvacetiletá Julia Stambler, které se jeho životní styl logicky příliš nelíbil. A dost možná je onou vyvolenou, jež konečně donutila Charlieho se sebou něco dělat. Na druhou stranu, vzhledem ke zdrojům (sakra, je to pořád TMZ) musíme tyto spekulace brát s rezervou. A ani nedávná kalící fotkas Johnny Deppem, jež obletěla sociální sítě, nenaznačuje, že by se svého proslulého životního stylu zcela vzdal. Navíc jako s veganem už by s ním jistě nebyla taková sranda.

 

Jako dalšího tu tentokrát máme trošku netradičně bývalého fotbalistu Davida Beckhama, jenž celkem vtipně nakrknul slušnou řádku fanoušků Hry o trůny. Co provedl? Chtěl zkrátka světu ukázat, jak moc slavný seriál žere a na svém Instagram Stories sdílel momentky ze sledování nejnovějšího dílu sedmé série. Nějak mu ovšem nedošlo, že spousta lidí chce díl vidět až později, nebo si na něj musí kvůli jinému časovému pásmu ještě počkat. Svými obrázky tak lidem vyspoileroval slušnou řádku zásadních momentů včetně jednoho dlouho očekávaného setkání. Od lidí tak schytal na internetu slušnou sodu a došlo samozřejmě i na nadávky. Snad se David do příští dílu poučí.

 

Jo, a pokud jste fanoušky starého Top Gearu či Grand Tour, tak si můžete koupit jedno z nejpopulárnějších aut Jeremyho Clarksona. Ten totiž momentálně prodává svůj milovaný Ford GT. K tomuto autu má televizní provokatér velmi silný vztah. A právě v rámci Top Gearu si pořídil jedno z aut v limitované edici. Jenže to má celé jeden háček. Clarkson po koupi s fárem kvůli poruše vlastně ani nedojel domů a moderátor poté musel s Fordem řešit jednu závadu za druhou. Porouchal se například systém, který hlásil krádež auta, a tak mu jeho motoristický miláček houkal i ve chvílích, kdy stál zaparkovaný v garáži. S autem tak nakonec najel jen 95 kilometrů a nyní se ho raději zbavuje. A pokud ho i přes tyto problémy stále chcete, můžete si ho pořídit v této aukci. Odhadovaná cena káry se pak pohybuje mezi 6 až 7,7 miliony korun. Hodně štěstí.

 

Dále už to vezmeme trochu hopem. Možná to nevíte, ale hvězda Popelky či Babe Drivera Lily James už nějaký pátek randí s bývalem Doctorem Who, Mattem Smithem. A jelikož spolu pár chodí už tři roky, začíná se v médiích spekulovat o jejich zásnubách. Tyto dohady se pak rozvířily poté, co se Lily přiznala, že už je připravená se usadit a přemýšlí o rodině. Svou rodinu, tedy alespoň tu psí, pak čile rozšiřuje náš čím dál oblíbenější drsňák Jon Bernthal. Zatímco v chystaném Punisherovi bude už za pár měsíců prostřelovat hlavy, v reálu je to nejspíš velmi citlivá duše. Na sociálních sítích se totiž pochlubil osvojením opuštěného štěněte pitbula z útulku s prosbou, ať si zvíře z útulků pořídí co nejvíce lidí. Jedná se mimochodem už o jeho třetího psa a pokud nechcete, aby vás v kůži Punishera v noci navštívil, raději se jeho radou řiďte. 

 

A nakonec tu máme něco veselejšího. Pokud byste čekali, že mnohými obdivovaná Sofia Vergara vděčí své postavě věčnému posilování, jste na omylu. Ona ho totiž nesnáší. Proč? Protože má na posilování dle svých slov prostě příliš obří prsa a každý cvik je s nimi opravdu pekelný. Poprsí, které mnozí obdivují, zkrátka sama mnohdy nemá moc v lásce. Snad nebude chtít tento “problém“ nějak radikálně řešit. 

 

Tak brzy s další dávkou celebritích špeků zdar!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace