Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zombící míří za Temnou věží


ikona
do_Od
temná věžwalking deadživí mrtví
Kdo se ujme televizní Temné věže? 

První reakce na filmovou Temnou věž již dorazily a nebudeme lhát, nevypadá to dobře. Jistě, bohužel se to po nevýrazných trailerech a několika odložených premiérách dalo čekat, vzhledem ke Kingovi a jeho opusu nás ten případný neúspěch ale stejně zatraceně mrzí. Na druhou stranu, pokud zástupci studia Sony a režisér filmu Nikolaj Arcel nekecají, ještě by nemusel být nutně všem dnům konec.

Podle jejich slov se totiž stále chystá televizní pokračování (resp. prequel) podle knihy Čaroděj a sklo, ve kterém bychom se měli seznámit s mladým Rolandem a jeho pistolnickými začátky. Arcel se podle všeho podílel na scénáři k pilotní epizodě a fanouškům nedávno slíbil, že televizní počin bude mít mnohem blíž ke světu popsaném v knížkách než jeho filmová verze. Což je dost smutné přiznání, které si mohl klidně nechat pro sebe, ale budiž. Každopádně bychom se měli dočkat deseti až třinácti epizod a nyní už je taky známo, kdo by na celý proces měl dohlížet z pozice showrunnera.

Studio Sony najalo Glena Mazzaru, o kterém pokud jste dodnes neslyšeli, dávalo by to vlastně perfektní smysl. Dělá totiž už sto padesát tisíc let Živé mrtvé. Sám se pak vyjádřil, že je velkým fanouškem a dostat klíče ke Kingově univerzu pro něj je nepopsatelná čest. Tak snad s ní naloží o něco líp, než to dělá momentálně s komiksovými zombíky. Sledovanost stranou, ten seriál už fakt hnije. Pun intended.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace