Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Karate Kid se vrací


ikona
Spooner
karatekidyoutube
Legendární film naše dětství se dočká nečekaného pokračování. 

Osmdesátkovou klasiku Karate Kid vám asi příliš představovat nemusím. Na příběhu klučiny Daniela a jeho mentora Mr. Miyagiho vyrostla asi slušná řádka z nás. A rádi na něj nostalgicky vzpomínáme i přesto, že už je vlastně spíš malinko vtipný. Slavnou značku se pak producenti snaží držet při životě stůj co stůj, ať jde o několik pokračování či nečekaně pohodový reboot s Jackie Chanem. No, a nyní to se slavným bojovým kouskem zkouší znovu a tentokrát v podobě samotného seriálu.

 

Pokud ovšem očekáváte, že se na nás valí další restart, jste na omylu. Chystaný seriál Cobra Kai totiž bude pokračováním původního filmu a znovu oživí slavnou rivalitu mezi Danielem a jeho nemesis Johnnym! Právě ten se rozhodne znovu otevřít titulní dojo a opět se tak dostane do konfliktu s hlavním hrdinou série, jenž ovšem po smrti svého mistra prožívá velkou životní krizi. Obě hlavní hvězdy série Ralph Macchio a William Zabka už potvrdily účast a novinku z pera tvůrců Harolda a Kumara, Jona Hurwitze a Haydena Schlossberga, si bere pod křídla služba YouTube Red, s kterou by chtěl slavný server razantně zasáhnout do seriálové rybníčku. Je jen otázkou, zda se mu to povede zrovna s tímto desetidílným setkáním po více než 30 letech. Tohle totiž může skončit jak nostalgickou guilty pleasure, tak i nekoukatelnou ždímačkou známé značky. Sám samozřejmě doufám v tu první možnost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace