Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Urban jako Soudce Dredd?


ikona
Spooner
dreddurban
Slavný comicsový hrdina se brzy vrátí na obrazovky. A možná bude mít svou starou tvář. 

Že v televizi chystá svůj seriálový reparát ikonická comicsová postava Soudce Dredd, jste už si u nás přečíst mohli. Seriál Judge Dredd: Mega City One nás zavede do titulního města hodně vzdálené budoucnosti, jež je prolezlé těmi nejhoršími kriminálními živly. A právě ty má pomoci vyčistit náš starý známý Dredd. Prostě dreddovská klasika. Chystaný projekt, by ovšem neměl být pouze o něm, ale mělo by se jednat rovnou o týmovku, která bude složena hned z několika soudců. A podle všeho se producenti budou v mnoha ohledech držet neprávem propadlého Dreddova celovečeráku z roku 2012. Bezmála si z něj totiž chtějí “vypůjčit“ hlavního představitele v podání božího Karla Urbana.

 

Známý herec totiž nyní potvrdil, že s producenty opravdu aktivně jedná a rád by se do své nejlepší a nejdrsnější role vrátil. Záleží ovšem na dvou věcech. Pro Urbana je totiž nutný zejména kvalitní scénář. Pokud se mu zkrátka nástřel příběhu a pojetí slavného charakteru nebude líbit, dává od projektu ruce pryč. Tím druhým je pak dle producentů jeho nabitý diář, v případě jeho zájmu by ale jistě nebyl problém natáčení správně uzpůsobit. A pokud by tato možnost opravdu klapla, bylo by to jedním slovem boží. Fanoušci si totiž Urbana v této roli doslova zamilovali a nechtějí v hlavní úloze téměř nikoho jiného. A my s nimi můžeme pouze souhlasit. Urban se zkrátka pro tuto postavu narodil a my ho v ní chceme zkrátka vidět znovu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace