Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Talk show král David Letterman se vrací


ikona
TedGeorge
Netflix, Letterman a nová éra. 

Rád bych na tomto místě napsal, že David se navždy vrací z dobrovolného exilu, aby prohnal kožich mladším zástupcům v Americe tolik oblíbeného „Lejt najt žánra“, ale není to tak docela pravda. Dave se rozhodnul přerušit volno trávené na své farmě v Montaně a nechal se ukecat Netflixem. Napodobil tak řadu komiků v čele s Louis CK, kteří tak učinili před ním a předplatitelům monopolní televizní služby nabídli svůj speciál.

Prozatím z toho bude šest hodinových epizod, ve kterých bude Letterman zpovídat nějakého hosta a následně vyrazí do terénu. Není toho moc, ale fanoušky Davea to i tak jistě potěší a příští rok budou netrpělivě vyhlížet, jak se král Late night s novou rolí popere.

---

Vytáhni v hospodě: Dovolíte na tomto místě osobní povzdych? Strašně mě chybí Craig Ferguson. Bůh všech nihilistů se sice usadil v satelitním rádiu Sirius XM (tomu lenochovi totiž postavili studio přímo na zahradě), ale není to už ono. Kdybych si mohl vybrat, tak Dejva pošlu nadobro do důchodu a Craig zpátky na plac!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace