Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S07E05

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
BrokeBack
22000
BrokeBack
0 0
reagovat
21999
[link="https://www.youtube.com/watch?v=Lg4hhX9KM2Q"]Máte pravdu všichni![/link]
0 0
reagovat

Avari, BlackAdder

??? Kdyby to byla malá chyba tak neřeknu, ale mě to spíš připomnělo logiku postav v The sims, postavis před ně květináč a oni nemůžou projít. Za dopisem z kralova přístaviště může Cersei, asi si nedával pozor u 1. serie. A Ned Cersei varoval před čím? Svůj osud si podepsal tím, že nesouhlasil s Renlyho plánem který nebyl čestný, což je u jeho postavi pochopitelne. My tady neresime že Jon je hlupák to si běž resit na ednu kde se na tuhle epizodu peji ody.
Zachraňte vojina Ryana je super, nevim co nedává logiku na tom, že skupina vojáků se rozhodne zachranit poskedniho syna jedne paní, jejiž ostatní synové zemřeli v boji, sice jo je to docela nesmyslné, ale to řeší i v tom filmu, vojáci si to uvědomují, dokonce se o tom i baví, ale smyslem je zachranit posledního syna, protože paní Ryanova by tak přišla o všechno.

Přečti si ještě jednou co jsem vyčítal, to nejsou malé chyby, to jsou chyby jako kráva.

BlackAdder

Kdyby,letěli na orlech Sauron by je spatřil :) Sice dalo by se o tom polemizovat.

A k tomu proč nevzali nemrtveho drakem? Taky nevím, těch stupidit je tam tolik, že by se i tom dala napsat esej :D
21998
??? Kdyby to byla malá chyba tak neřeknu, ale mě to spíš připomnělo logiku postav v The sims, postavis před ně květináč a oni nemůžou projít. Za dopisem z kralova přístaviště může Cersei, asi si nedával pozor u 1. serie. A Ned Cersei varoval před čím? Svůj osud si podepsal tím, že nesouhlasil s Renlyho plánem který nebyl čestný, což je u jeho postavi pochopitelne. My tady neresime že Jon je hlupák to si běž resit na ednu kde se na tuhle epizodu peji ody. Zachraňte vojina Ryana je super, nevim co nedává logiku na tom, že skupina vojáků se rozhodne zachranit poskedniho syna jedne paní, jejiž ostatní synové zemřeli v boji, sice jo je to docela nesmyslné, ale to řeší i v tom filmu, vojáci si to uvědomují, dokonce se o tom i baví, ale smyslem je zachranit posledního syna, protože paní Ryanova by tak přišla o všechno. Přečti si ještě jednou co jsem vyčítal, to nejsou malé chyby, to jsou chyby jako kráva. BlackAdder Kdyby,letěli na orlech Sauron by je spatřil :) Sice dalo by se o tom polemizovat. A k tomu proč nevzali nemrtveho drakem? Taky nevím, těch stupidit je tam tolik, že by se i tom dala napsat esej :D
Avari, BlackAdder
0 0
reagovat
:D boze
21997
:D boze
0 0
reagovat

Darkray

Možná by si měl jít ven, je tam pěkně a neřešit hovadiny. V reálném světě je dost problémů, které by se měly řešit.
Výčet těch tvých "chyb" je spíše pověstné hledání chlupu na .... to si domyslíš. Pokud ale raději řešíš to, že mrtvoly čekají na břehu, místo toho, zda za dopisem z Králova přístaviště pro Sansu nestojí Malíček, tak nechápu, že si přežil vůbec první sérii, kde Ned dementně varuje Cersei a tím si zpečetí osud, vlastně nejen sobě.

P.S. : Takže se ti nelíbí ani Zachraňte vojína Ryana, kde se skupina vojáků snaží ve Francii najít jednoho svýho, přičemž většina z nich pro tu záchranu zemře.

P.S. : Všiml jsem si, že poslední dobou se tady, ne Edně apod. šíří dost takových pitomostí. Jako že Jon je hlupák, kde vzal NK řetězy, havran atd atd. Vše tohle může mít své opodstatnění, ale přijde mi, že o to někteří (většinou Martinovi fanoušci) nestojí.
A pokud Jonovi někteří nadávají do blbce, tak to spíše něco vypovídá o nich. Jon je klasický hrdinský charakter, který naváhá obětovat se pro druhé a nemyslí na své dobro, což už naznačil on sám v jednom díle, kde řekl "Dany", že on nedělá to, co by chtěl. V tomhle je protiklad Sanse, jenž chytila móresy z Králova přístaviště, i když ty náběhy měla od začátku. Vidíš, takhle vypadá rozebírání seriálu. To, co děláte vy, je obyčejný hate a hledání "chyb". Já si seriál užívám a jsem za něj rád. Vy si tomu dávejte klidně odpady a jedny hvězdičky na ČSFD. Jinak nic ve zlém.
21996
Možná by si měl jít ven, je tam pěkně a neřešit hovadiny. V reálném světě je dost problémů, které by se měly řešit. Výčet těch tvých "chyb" je spíše pověstné hledání chlupu na .... to si domyslíš. Pokud ale raději řešíš to, že mrtvoly čekají na břehu, místo toho, zda za dopisem z Králova přístaviště pro Sansu nestojí Malíček, tak nechápu, že si přežil vůbec první sérii, kde Ned dementně varuje Cersei a tím si zpečetí osud, vlastně nejen sobě. P.S. : Takže se ti nelíbí ani Zachraňte vojína Ryana, kde se skupina vojáků snaží ve Francii najít jednoho svýho, přičemž většina z nich pro tu záchranu zemře. P.S. : Všiml jsem si, že poslední dobou se tady, ne Edně apod. šíří dost takových pitomostí. Jako že Jon je hlupák, kde vzal NK řetězy, havran atd atd. Vše tohle může mít své opodstatnění, ale přijde mi, že o to někteří (většinou Martinovi fanoušci) nestojí. A pokud Jonovi někteří nadávají do blbce, tak to spíše něco vypovídá o nich. Jon je klasický hrdinský charakter, který naváhá obětovat se pro druhé a nemyslí na své dobro, což už naznačil on sám v jednom díle, kde řekl "Dany", že on nedělá to, co by chtěl. V tomhle je protiklad Sanse, jenž chytila móresy z Králova přístaviště, i když ty náběhy měla od začátku. Vidíš, takhle vypadá rozebírání seriálu. To, co děláte vy, je obyčejný hate a hledání "chyb". Já si seriál užívám a jsem za něj rád. Vy si tomu dávejte klidně odpady a jedny hvězdičky na ČSFD. Jinak nic ve zlém.
Darkray
0 0
reagovat

Darkray

Ještě jsi zapomněl na to, proč toho ukořistěnýho nemrtvýho rovnou neposadili na draka a neodvezli k Cersei? Proč ho překládají na loď? Ale to by bylo stejná výtka jako v LOTRovi, proč prostě nevzali toho Gandalfovo orla a neodletěli s prstenem k horě osudu.
:)
21995
Ještě jsi zapomněl na to, [spoiler]proč toho ukořistěnýho nemrtvýho rovnou neposadili na draka a neodvezli k Cersei? Proč ho překládají na loď? Ale to by bylo stejná výtka jako v LOTRovi, proč prostě nevzali toho Gandalfovo orla a neodletěli s prstenem k horě osudu. :) [/spoiler]
Darkray
0 0
reagovat

Martin.pochman

Když se mi něco nelíbí, nejsem hned hater. Právě proto, že mám ten seriál rád, chci, aby byl co nejlepší.

Ale ok, ať je po tvým, hateři se už nebudou vyjadřovat ke kvalitám seriálu, ale tím zabiješ jedinou pořádnou diskuzi, co na tvzone zbyla. :)
21994
Když se mi něco nelíbí, nejsem hned hater. Právě proto, že mám ten seriál rád, chci, aby byl co nejlepší. Ale ok, ať je po tvým, hateři se už nebudou vyjadřovat ke kvalitám seriálu, ale tím zabiješ jedinou pořádnou diskuzi, co na tvzone zbyla. :)
Martin.pochman
0 0
reagovat

martin.pochman

Pár nelogicnosti? Vždyť celá výprava byla nesmyslná, priklady jsem vypsal níže a málo jich není a ne není to rychlé cestování. Ale jestli ti ke štěstí stačí epicka akce, i když tentokrát ne úplně nejlíp natočená, tak dobrý pro tebe. Já očekávám od Got, alespoň základní logiku. Nikdy by mě nenapadlo, že vznikne tak hloupá epizoda s takovým potenciálem. Víš co? Tady máš ty chyby Nemrtvi cestují ve velkých skupinách, takže celá výprava je docela nobrain, ale to bych ještě snad skousl. Dále, mrtvé zastavi rozbitý led? Vždyť pak sakra na konci vytahovali draka z vody, voda pro ně není problém, NK je teda dobrej srač, když ho zastaví popraskanej led. Dál, mrtví si vsimnou že můžou dál až Ohař hodí kamenem? Kdo takovou kravinu vymyslel? Dál. NK radši sejme letící cíl, než aby sejmul sedícího a silnějšího Drogona,pro NK není oheň hrozba. Dál jsem zapoměl napsat, že jak našli tu malou skupinu mrtvejch v čele s bilym chodcem, pak ho zabilo a vsichni mrtví zemřeli až na jednoho, který se asi prisral z jiné skupiny, taky jako docela wtf, stejně jako to, proč byli v tak male skupince a co tam dělal bilej chodec. Aby se nechal kilnout? Ale jako tohle bych ještě přežil. Ale ty ostatní věci v to je prostě hrůza. Dále ještě žádná chemie mezi Jonem a Daenerys. Pak taky ještě wtf Benjen, je jako docela op, ale to už řešit nebudu, těch nesmyslů už bylo moc. Možná jsem i na něco zapoměl.
21993
Pár nelogicnosti? Vždyť celá výprava byla nesmyslná, priklady jsem vypsal níže a málo jich není a ne není to rychlé cestování. Ale jestli ti ke štěstí stačí epicka akce, i když tentokrát ne úplně nejlíp natočená, tak dobrý pro tebe. Já očekávám od Got, alespoň základní logiku. Nikdy by mě nenapadlo, že vznikne tak hloupá epizoda s takovým potenciálem. Víš co? Tady máš ty chyby [spoiler]Nemrtvi cestují ve velkých skupinách, takže celá výprava je docela nobrain, ale to bych ještě snad skousl. Dále, mrtvé zastavi rozbitý led? Vždyť pak sakra na konci vytahovali draka z vody, voda pro ně není problém, NK je teda dobrej srač, když ho zastaví popraskanej led. Dál, mrtví si vsimnou že můžou dál až Ohař hodí kamenem? Kdo takovou kravinu vymyslel? Dál. NK radši sejme letící cíl, než aby sejmul sedícího a silnějšího Drogona,pro NK není oheň hrozba. Dál jsem zapoměl napsat, že jak našli tu malou skupinu mrtvejch v čele s bilym chodcem, pak ho zabilo a vsichni mrtví zemřeli až na jednoho, který se asi prisral z jiné skupiny, taky jako docela wtf, stejně jako to, proč byli v tak male skupince a co tam dělal bilej chodec. Aby se nechal kilnout? Ale jako tohle bych ještě přežil. Ale ty ostatní věci v to je prostě hrůza. Dále ještě žádná chemie mezi Jonem a Daenerys. Pak taky ještě wtf Benjen, je jako docela op, ale to už řešit nebudu, těch nesmyslů už bylo moc. Možná jsem i na něco zapoměl.[/spoiler]
martin.pochman
0 0
reagovat
"oživení" draka mě taky moc nedostalo, pořád čekám na nemrtvýho Hodora
21992
[spoiler]"oživení" draka mě taky moc nedostalo, pořád čekám na nemrtvýho Hodora[/spoiler]
0 0
reagovat

Kaculka88

Je to pořád pecka. U fantasy seriálu, kterej potřebuje šlapat na plyn, nemá cenu řešit pár nelogičností, pokud teda nejsi hnidopich. Vzhledem k celkové kvalitě seriálu rád nad něčím přivřu oči. Raději bych se totiž díval na takovýto GoT celej rok, než na jakejkoliv jinej seriál. Ani filmy se proti tomu nechytají. Když si uvědomím, že už zbývá celkově jen 7 dílů (z toho na 6 se bude zase přes rok čekat), tak je mi z toho smutno už teď.

Haterům bych poradil, ať se na to nedívají, když se jim to nelíbí. Ty jejich kecy a hledání chyb snad ve všem stejně nikomu chybět nebudou.

Btw. taky se mi líbila minulá sezóna víc, ale ta byla absolutně TOP a tu v seriálové tvorbě už asi nikdy nic nepřekoná. Alespoň u mě.
21991
Je to pořád pecka. U fantasy seriálu, kterej potřebuje šlapat na plyn, nemá cenu řešit pár nelogičností, pokud teda nejsi hnidopich. Vzhledem k celkové kvalitě seriálu rád nad něčím přivřu oči. Raději bych se totiž díval na takovýto GoT celej rok, než na jakejkoliv jinej seriál. Ani filmy se proti tomu nechytají. Když si uvědomím, že už zbývá celkově jen 7 dílů (z toho na 6 se bude zase přes rok čekat), tak je mi z toho smutno už teď. Haterům bych poradil, ať se na to nedívají, když se jim to nelíbí. Ty jejich kecy a hledání chyb snad ve všem stejně nikomu chybět nebudou. Btw. taky se mi líbila minulá sezóna víc, ale ta byla absolutně TOP a tu v seriálové tvorbě už asi nikdy nic nepřekoná. Alespoň u mě.
Kaculka88
0 0
reagovat

DarkrayCZ

Díky. Stáhnu se z netu,nechci se nechat dál ovlivňovat. Počkám na pondělí a uvidím.... :+
21990
Díky. Stáhnu se z netu,nechci se nechat dál ovlivňovat. Počkám na pondělí a uvidím.... *:+*
DarkrayCZ
0 0
reagovat

Kaculka88

Doufam že tomu rozumis, sekal se mi mobil a nektery slova a pismena se sprehazela :D Jeste k tem vztahum, chemie mezi Jonem a Daenerys je samozrejme pořád mizerná. Jeste k te bitvě, prirovnal bych to k 5x09 boj v arene slabe riznutej Hardhomem, ale fakt jen slabe.
21989
Doufam že tomu rozumis, sekal se mi mobil a nektery slova a pismena se sprehazela :D Jeste k tem vztahum, chemie mezi Jonem a Daenerys je samozrejme pořád mizerná. Jeste k te bitvě, prirovnal bych to k 5x09 boj v arene slabe riznutej Hardhomem, ale fakt jen slabe.
Kaculka88
0 0
reagovat

Kaculka88

Chemie mezi postavami je skvela. Ale bitva ze 4. epizody je úplně jiná liga, boj v 6. je proste docela slabej. Pro tebe bezpecny spoilerJakmile prileti draci jena to lepsi, ale smrt Viseriona moc dojemna neni, Daenerys enj blbe čumela a jeho oziveniskupinu nic moc provedeno.
21988
Chemie mezi postavami je skvela. Ale bitva ze 4. epizody je úplně jiná liga, boj v 6. je proste docela slabej. Pro tebe bezpecny spoiler[spoiler]Jakmile prileti draci jena to lepsi, ale smrt Viseriona moc dojemna neni, Daenerys enj blbe čumela a jeho oziveniskupinu nic moc provedeno.[/spoiler]
Kaculka88
0 0
reagovat

DarkrayCZ

šestá série se mi jako celek líbila víc, uvidím, jak na tom bude sedmička, až si ji pustím v kuse...

Bitku ze Spoils of war jsem si pustila 5x za sebou... Napětí(fandit Dany nebo Jaimemu??) režie Shakmana a CGI bylo top. Já jsem člověk, kterého občas pohltí akce natolik, že během přenosu nepřemýšlím nad dějem a jen se kochám:) O ději dumám až když se vzpamatuji...
Team co se vytvořil a jde si pro zombie je poskládaný dokonale, čekám dobrý, vtipný dialog a chemii... Tormund je můj favorit....Bude aspoň to fungovat?? Prosím nepiš žádné konkrétní věci
spoiler z 6. dílu
vím že to schytá Viserion. Má to emoce??? Draky v téhle show jsou mojí slabostí

Čekám prostě vizuální orgie, řežbu a nějaké ty hrdinské momenty.... dokonale provedené(jak bylo u Got zvykem..) Ale Taylora se trochu bojím...

21987
šestá série se mi jako celek líbila víc, uvidím, jak na tom bude sedmička, až si ji pustím v kuse... Bitku ze Spoils of war jsem si pustila 5x za sebou... Napětí(fandit Dany nebo Jaimemu??) režie Shakmana a CGI bylo top. Já jsem člověk, kterého občas pohltí akce natolik, že během přenosu nepřemýšlím nad dějem a jen se kochám:) O ději dumám až když se vzpamatuji... Team co se vytvořil a jde si pro zombie je poskládaný dokonale, čekám dobrý, vtipný dialog a chemii... Tormund je můj favorit....Bude aspoň to fungovat?? Prosím nepiš žádné konkrétní věci [b]spoiler z 6. dílu[/b] [spoiler]vím že to schytá Viserion. Má to emoce??? Draky v téhle show jsou mojí slabostí[/spoiler] Čekám prostě vizuální orgie, řežbu a nějaké ty hrdinské momenty.... dokonale provedené(jak bylo u Got zvykem..) Ale Taylora se trochu bojím...
DarkrayCZ
0 0
reagovat

Mmch

Taky jsem se na to těšil jak malej Jarda,takovou radost když jsem zjistil že to uniklo jsem dlouho neměl, dokonce jsem si říkal, že si to užiju za každou cenu, ale nešlo to. Nesmyslů bylo až moc.
21986
Taky jsem se na to těšil jak malej Jarda,takovou radost když jsem zjistil že to uniklo jsem dlouho neměl, dokonce jsem si říkal, že si to užiju za každou cenu, ale nešlo to. Nesmyslů bylo až moc.
Mmch
0 0
reagovat

Kaculka88

Jako takhle, záleží jak moc chceš aby to dávalo smysl, tahle epizoda nedává smysl skoro v ničem, ani ten boj není nějak extra super, takovej hodně slabej odvar z Hardhome. Jak moc se ti to libilo dosud? Pak ti napíšu jak se ti to bude libit. Podle mě tomu možná i trochu ublizila režie, stejně z tak nesmyslne napsane epizody by ani Sapochnik nedokazal vykouzlit klenot. Zabitej potenciál. Z Got se stal akční vyplach, kde je na akční vyplach až moc malo akce. Čekání na další knihu bude dlouhé, ale zase tesing jak prase.
21985
Jako takhle, záleží jak moc chceš aby to dávalo smysl, tahle epizoda nedává smysl skoro v ničem, ani ten boj není nějak extra super, takovej hodně slabej odvar z Hardhome. Jak moc se ti to libilo dosud? Pak ti napíšu jak se ti to bude libit. Podle mě tomu možná i trochu ublizila režie, stejně z tak nesmyslne napsane epizody by ani Sapochnik nedokazal vykouzlit klenot. Zabitej potenciál. Z Got se stal akční vyplach, kde je na akční vyplach až moc malo akce. Čekání na další knihu bude dlouhé, ale zase tesing jak prase.
Kaculka88
0 0
reagovat
Vy mě teda děsíte!! Já se na ten díl těším jak malej Jarda, ale zatím jsem slyšela rozporuplné reakce... Buď je to boží, nebo je to sračka....Ach jo
21984
Vy mě teda děsíte!! Já se na ten díl těším jak malej Jarda, ale zatím jsem slyšela rozporuplné reakce... Buď je to boží, nebo je to sračka....Ach jo
0 0
reagovat

hroubek

Děláš si srandu ne? Jako já jsem doteď taky got extra nehejtoval, zrychleny cestování mi nevadí, ale když je prostě příběh tak dementni. Jak si omlouvas ty nesmysli?
21983
Děláš si srandu ne? Jako já jsem doteď taky got extra nehejtoval, zrychleny cestování mi nevadí, ale když je prostě příběh tak dementni. Jak si omlouvas ty nesmysli?
hroubek
0 0
reagovat
S07E06 - Fucking Epic!!! 9/10
21982
S07E06 - Fucking Epic!!! 9/10
0 0
reagovat

E06

Akce ucházející, ale těch dementností je tam fakt hodně. Jo a ty dva mezi sebou fakt nemaj žádnou chemii. :D
21980
Akce ucházející, ale těch dementností je tam fakt hodně. Jo a ty dva mezi sebou fakt nemaj žádnou chemii. *:D*
E06
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se