Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Pozůstalých míří do blázince


ikona
Spooner
hillleftoversmaniacnetflixstonetheroux
Co chystá mnohými oblíbený Justin Theroux? Míří do jedné z nejhvězdnějších novinek příštího roku! 

Herec Justin Theroux se v posledních letech docela vyšvihl. Ještě před nějakou dobou ho na plátně poznali jen ti největší filmoví fanoušci a většina světa ho znala jen jako přítele a poté manžela Jennifer Aniston. Jenže stačila role v mnohými milované HBO sérii Pozůstalí a najednou je u diváků za neskutečného borce, jenž by si za svůj výkon zasloužil nejednu prestižní cenu. A taky velkou kupu rolí. O Therouxe je tak nyní (nejen) na seriálovém rybníčku nejspíš velký zájem a on si konečně vybral svůj další projekt. A objeví se rovnou v jednom z nejambicióznějších seriálů příštího roku.

 

Objeví se totiž v černočerné komedii Maniac od Netflixu. Což je projekt, o němž jste možná doteď neslyšeli, ale teď se na něj bude nejspíš zatraceně těšit. Důvod? Režii všech deseti epizod si totiž bere do parády režisér první řady True Detective, Cary Fukunaga. Hlavní roli v remaku norského seriálu pak ztvární Jonah Hill a především držitelka Oscara Emma Stone! A to je zatraceně lahodná kombinace. Seriál pak bude vyprávět o pacientovi psychiatrické léčebny Espenovi, jenž utíká před krutou realitou tím, že ve své hlavě uniká společně se svou kámoškou do zcela vymyšleného fantasy světa. Nově příchozí Theroux by si pak měl zahrát jednu z vedlejších roliček, údajně jednoho z doktorů s problémy s alkoholem. A v této parádní sestavě se určitě neztratí. Uvidíme, co z tohoto zvláštního námětu nakonec vypadne. Projekt se jmény Fukunaga, Stone, Hill a Theroux bych už ale nejraději viděl hned teď.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace