Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S07E06

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Nazgul

To co pišeš o Ztracenejch jsou jen fámy. Suce to neměli naplanovany až dokonce, ale fanouskovske teorie nepoužívali. Navíc většina věci se tam dala domyslet, třeba ta noha, kdysi tam žili lidé, kteří to uctivali.

Zpátky k věci. Zažil jsem pár momentů u seriálů co se mi líbí, kdy jsem si řekl to mohli udělat jinak, ale vždy to bylo vicer méně v normě, tady to bylo proster decentní a já proti těm řetězům nic nemám, jen by bylo podle mě lepsir kdyby vylétl, to neberu jsko chybu, ty řetězi mohli sebrat třeba v nějakém opuštěném čímsi na severu.

Ale mě nepřipadá dementni. Cituji tvůj komentář ,,Tak si řeknou, co kdybysme sebrali tyhle oblíbené postavy, protože pro Ohaře a Berika nemáme využití, ale diváci je mají rádi, proto jsme je oživili (v knize je Ohař zatím mrtvej a nic nenasvědčuje, že naráz bude stavět někde nějakej kostel, či co to tu předváděl, naopak tam další postavy jeho smrt potvrdily), tak je pošleme na sebevražednou výpravu za zeď pro mrtvýho a pak je bude muset zachránit drak a toho sundá NK, to bude skvělý a prostě to tam daj a neviděj, jak je to v kontextu předchozích serií dementní, protože nejsou Martin."

Mě připadá dementni to provedení. Mphli zo celé udělat bez těch log. lapsů.
22143
To co pišeš o Ztracenejch jsou jen fámy. Suce to neměli naplanovany až dokonce, ale fanouskovske teorie nepoužívali. Navíc většina věci se tam dala domyslet, třeba ta noha, kdysi tam žili lidé, kteří to uctivali. Zpátky k věci. Zažil jsem pár momentů u seriálů co se mi líbí, kdy jsem si řekl to mohli udělat jinak, ale vždy to bylo vicer méně v normě, tady to bylo proster decentní a já proti těm řetězům nic nemám, jen by bylo podle mě lepsir kdyby vylétl, to neberu jsko chybu, ty řetězi mohli sebrat třeba v nějakém opuštěném čímsi na severu. Ale mě nepřipadá dementni. Cituji tvůj komentář ,,Tak si řeknou, co kdybysme sebrali tyhle oblíbené postavy, protože pro Ohaře a Berika nemáme využití, ale diváci je mají rádi, proto jsme je oživili (v knize je Ohař zatím mrtvej a nic nenasvědčuje, že naráz bude stavět někde nějakej kostel, či co to tu předváděl, naopak tam další postavy jeho smrt potvrdily), tak je pošleme na sebevražednou výpravu za zeď pro mrtvýho a pak je bude muset zachránit drak a toho sundá NK, to bude skvělý a prostě to tam daj a neviděj, jak je to v kontextu předchozích serií dementní, protože nejsou Martin." Mě připadá dementni to provedení. Mphli zo celé udělat bez těch log. lapsů.
Nazgul
0 0
reagovat

DarkrayCZ

Teď večer si hned podobnou scénu nevybavím, měl jsem teď období, kdy jsem neměl moc na seriály čas, tak mám v paměti momentálně jen GoT a Vikingy, z těch co nejsou ukončené, ale prostě nevěřím, že si v žádném seriálu nezažil moment, kdy by sis stejně jako teď neřekl, proč to daná postava neudělala jinak, logičtěji.

Zase, když bych si na něco vzpomněl, napíšeš, že to pro tebe není kvalitní seriál atd., tohle už je subjektivní výběr, co je kvalitní seriál, proto jsem použil podobnou situaci z nejlepšího dílu této serie, kdy podobně nelogické rozhodnutí dělá Daenerys a nikde jsem nepsal, že ty bys psal, že je to logické. byla to otázka, jestli ti to přijde logické, Myšleno, jakože i v předchozích dílech ne vždy jednaly postavy logicky.
22142
Teď večer si hned podobnou scénu nevybavím, měl jsem teď období, kdy jsem neměl moc na seriály čas, tak mám v paměti momentálně jen GoT a Vikingy, z těch co nejsou ukončené, ale prostě nevěřím, že si v žádném seriálu nezažil moment, kdy by sis stejně jako teď neřekl, proč to daná postava neudělala jinak, logičtěji. Zase, když bych si na něco vzpomněl, napíšeš, že to pro tebe není kvalitní seriál atd., tohle už je subjektivní výběr, co je kvalitní seriál, proto jsem použil podobnou situaci z nejlepšího dílu této serie, kdy podobně nelogické rozhodnutí dělá Daenerys a nikde jsem nepsal, že ty bys psal, že je to logické. byla to otázka, jestli ti to přijde logické, Myšleno, jakože i v předchozích dílech ne vždy jednaly postavy logicky.
DarkrayCZ
0 0
reagovat

Valyrijská ocel

Dá se roztavit, ale zpracovat jí umí jen pár mistrů, co zná dávné postupy z Valyrie. A taky jí neuměj vyrobit, proto museli roztavit velkej meč, aby z něj udělali dva malé a proto je těch mečů pár a nemá ho každej druhej, jako meč z běžné oceli.
22141
Dá se roztavit, ale zpracovat jí umí jen pár mistrů, co zná dávné postupy z Valyrie. A taky jí neuměj vyrobit, proto museli roztavit velkej meč, aby z něj udělali dva malé a proto je těch mečů pár a nemá ho každej druhej, jako meč z běžné oceli.
Valyrijská ocel
0 0
reagovat

DarkrayCZ

Kurva, já vážně nechápu, proč se chceš pořád hádat, když vesměs máme k dílu úplně stejné výhrady? Se vším, co píšeš souhlasím, jen nemám tak radikální postoj a jsem řekněme ochoten tolerovat tvůrcům určitou míru demence, když to tak nazvu, protože to je u podobných seriálů běžné, že například hl. postava přežije něco, co by normální člověk nepřežil. Myslím tím, že nebudu řešit kraviny typu, kde se vzali řetězy, protože to absolutně nebude mít žádnej vliv na další dění, prostě si jen řekli, že to bude epicky vypadat, nic víc od toho tvůrci nečekali. Stejně jako tobě by se líbilo, kdyby drak vyletěl a určitě by to bylo lepší, tak oni si třeba řekli, že by si lidi říkali, že kopírujou Warcraft a nemaj vlastní nápady a tak to třeba zavrhli, já jim do hlav nevidím.

Evidentně mi přijde, že dost věcí teď vymejšlej na koleni, jako kdysi třeba tvůrci Lost (pochopil jsem, že tento seriál se ti asi líbil), kteří taky každej díl přidávali třeba záhady, protože jim třeba přišlo, že to bude super, když tam daj obří nohu sochy se čtyřmi prsty a pak už se o ní v žádné další epizodě nezmíní odkud se tam vzala atd., sami pak přiznali, že spoustu věcí do seriálu dali, protože jim to přišlo super a věděli, že to lidi bude zajímat, ale vůbec nevěděli, co s tím budu dělat dál a kolikrát to pak natočili, podle nějaké divácké teorie atd., protože prostě vůbec neměli připravený vysvětlení toho, co tam dali a vymejšleli to až podle reakcí na internetu při psaní další sezóny. Je to už je hodně mimo téma, ale přijde mi to tady podobné. Maj třeba kostru od Martina, co se má stát, že třeba plánoval, že se NK zmocní draka a překoná nebo zničí s ním zeď, ale už je na nich, aby si vymysleli, jak se to stane. Tak si řeknou, co kdybysme sebrali tyhle oblíbené postavy, protože pro Ohaře a Berika nemáme využití, ale diváci je mají rádi, proto jsme je oživili (v knize je Ohař zatím mrtvej a nic nenasvědčuje, že naráz bude stavět někde nějakej kostel, či co to tu předváděl, naopak tam další postavy jeho smrt potvrdily), tak je pošleme na sebevražednou výpravu za zeď pro mrtvýho a pak je bude muset zachránit drak a toho sundá NK, to bude skvělý a prostě to tam daj a neviděj, jak je to v kontextu předchozích serií dementní, protože nejsou Martin.
22140
Kurva, já vážně nechápu, proč se chceš pořád hádat, když vesměs máme k dílu úplně stejné výhrady? Se vším, co píšeš souhlasím, jen nemám tak radikální postoj a jsem řekněme ochoten tolerovat tvůrcům určitou míru demence, když to tak nazvu, protože to je u podobných seriálů běžné, že například hl. postava přežije něco, co by normální člověk nepřežil. Myslím tím, že nebudu řešit kraviny typu, kde se vzali řetězy, protože to absolutně nebude mít žádnej vliv na další dění, prostě si jen řekli, že to bude epicky vypadat, nic víc od toho tvůrci nečekali. Stejně jako tobě by se líbilo, kdyby drak vyletěl a určitě by to bylo lepší, tak oni si třeba řekli, že by si lidi říkali, že kopírujou Warcraft a nemaj vlastní nápady a tak to třeba zavrhli, já jim do hlav nevidím. Evidentně mi přijde, že dost věcí teď vymejšlej na koleni, jako kdysi třeba tvůrci Lost (pochopil jsem, že tento seriál se ti asi líbil), kteří taky každej díl přidávali třeba záhady, protože jim třeba přišlo, že to bude super, když tam daj obří nohu sochy se čtyřmi prsty a pak už se o ní v žádné další epizodě nezmíní odkud se tam vzala atd., sami pak přiznali, že spoustu věcí do seriálu dali, protože jim to přišlo super a věděli, že to lidi bude zajímat, ale vůbec nevěděli, co s tím budu dělat dál a kolikrát to pak natočili, podle nějaké divácké teorie atd., protože prostě vůbec neměli připravený vysvětlení toho, co tam dali a vymejšleli to až podle reakcí na internetu při psaní další sezóny. Je to už je hodně mimo téma, ale přijde mi to tady podobné. Maj třeba kostru od Martina, co se má stát, že třeba plánoval, že se NK zmocní draka a překoná nebo zničí s ním zeď, ale už je na nich, aby si vymysleli, jak se to stane. Tak si řeknou, co kdybysme sebrali tyhle oblíbené postavy, protože pro Ohaře a Berika nemáme využití, ale diváci je mají rádi, proto jsme je oživili (v knize je Ohař zatím mrtvej a nic nenasvědčuje, že naráz bude stavět někde nějakej kostel, či co to tu předváděl, naopak tam další postavy jeho smrt potvrdily), tak je pošleme na sebevražednou výpravu za zeď pro mrtvýho a pak je bude muset zachránit drak a toho sundá NK, to bude skvělý a prostě to tam daj a neviděj, jak je to v kontextu předchozích serií dementní, protože nejsou Martin.
DarkrayCZ
0 0
reagovat

Ironhead, Nazgul

Hele, nesvadej to na draky, ti za nic nemůžou. To spíš jejich královna to nemá v hlavě v pořádku :D Jak jsem psal mohli to draci na WW vyzkoušet.

Nazgul
Bez urážky píšeš blbosti valyrijska ocel se dá rozravit, viz kniha Bouře mečů a 4 serie 1 díl.
22139
Hele, nesvadej to na draky, ti za nic nemůžou. To spíš jejich královna to nemá v hlavě v pořádku :D Jak jsem psal mohli to draci na WW vyzkoušet. Nazgul Bez urážky píšeš blbosti valyrijska ocel se dá rozravit, viz kniha Bouře mečů a 4 serie 1 díl.
Ironhead, Nazgul
0 0
reagovat

Bílí chodci

A my víme, že nejdou zabít dračím ohněm? Vždyť to skutečně nikdy nikdo nezkusil. Ví se, že jdou zabít dračím sklem a Valyrijskou ocelí, protože to vyčetl Sam v knihách a tam to bylo, protože je to vyzkoušené.

Ale pokud vím, tak Valyryjská ocel je také skoro nezničitelná, ale dračí oheň jí roztavit dokáže, myslím, že jsem to někde četl, jestli píšu kraviny, tak se omlouvám, jen tím chci říct, že to, že NK projde malým dohořívajícím ohníčkem a ten pohasne, neznamená, že by přežil plný zásah ohnivého proudu nebo alespoň bílý chodci třeba ne. Zatím to nikde nebylo jasně řečeno, že by to někdo s drakem zkoušel a nefungovalo to.

Co jsem četl na Edně nějakou tu historii, tak kdysi na drakách zdaleka nelétali jen Targaryeni, na draku může létat kdokoliv, koho si ten drak vybere, že ho na sebe pustí a vytvoří si s ním vztah. Naopak i některé targaryeny draci spálili, když si je chtěli osedlat a oni si je nevybrali, takže teorie o nějakém vycítění, že je Jon Targaryen je další ultrakravina.
22138
A my víme, že nejdou zabít dračím ohněm? Vždyť to skutečně nikdy nikdo nezkusil. Ví se, že jdou zabít dračím sklem a Valyrijskou ocelí, protože to vyčetl Sam v knihách a tam to bylo, protože je to vyzkoušené. Ale pokud vím, tak Valyryjská ocel je také skoro nezničitelná, ale dračí oheň jí roztavit dokáže, myslím, že jsem to někde četl, jestli píšu kraviny, tak se omlouvám, jen tím chci říct, že to, že NK projde malým dohořívajícím ohníčkem a ten pohasne, neznamená, že by přežil plný zásah ohnivého proudu nebo alespoň bílý chodci třeba ne. Zatím to nikde nebylo jasně řečeno, že by to někdo s drakem zkoušel a nefungovalo to. Co jsem četl na Edně nějakou tu historii, tak kdysi na drakách zdaleka nelétali jen Targaryeni, na draku může létat kdokoliv, koho si ten drak vybere, že ho na sebe pustí a vytvoří si s ním vztah. Naopak i některé targaryeny draci spálili, když si je chtěli osedlat a oni si je nevybrali, takže teorie o nějakém vycítění, že je Jon Targaryen je další ultrakravina.
Bílí chodci
0 0
reagovat
To jo, ale na to ze chodce muze zabit draci sklo a vylyrijska ocel prisli behem deje proste postavy tak, ze to yzkouseli a ono to vyslo. Draci ohen pokud vim vyzkousenej nemaj a nikdo jim nikdy nerek, ze to nefunguje, takze by to imho asi kazdej aspon skusil a teprv kdyby to nezabralo by teda vedeli, ze je to zbytecny... ale pokud vim zadnej manual k WW z bestiare Draciho doupete nemaji, aby vedeli co na ne zabira nebo ne :_) Ale to uz resime vazne kraviny... nicmene logictejsi by v ramci deje bylo, kdyby na ne aspon jeden drak plivnul ;)
Ale ono v ramci bitev serialu maj vubec divnou taktiku, msito aby v prvni rade nicili velitele a dustojniky, protoze bez nich se kazda ramada rozsype jak domecek z karet (nejen ta nemrtva) tak pravidlene nicej vozy se zasobama nebo pesaky a velitelu si v podstate nevsimaji... takze z taktiky maji u mne nedostatecnou :_)
22137
To jo, ale na to ze chodce muze zabit draci sklo a vylyrijska ocel prisli behem deje proste postavy tak, ze to yzkouseli a ono to vyslo. Draci ohen pokud vim vyzkousenej nemaj a nikdo jim nikdy nerek, ze to nefunguje, takze by to imho asi kazdej aspon skusil a teprv kdyby to nezabralo by teda vedeli, ze je to zbytecny... ale pokud vim zadnej manual k WW z bestiare Draciho doupete nemaji, aby vedeli co na ne zabira nebo ne :_) Ale to uz resime vazne kraviny... nicmene logictejsi by v ramci deje bylo, kdyby na ne aspon jeden drak plivnul *;)* Ale ono v ramci bitev serialu maj vubec divnou taktiku, msito aby v prvni rade nicili velitele a dustojniky, protoze bez nich se kazda ramada rozsype jak domecek z karet (nejen ta nemrtva) tak pravidlene nicej vozy se zasobama nebo pesaky a velitelu si v podstate nevsimaji... takze z taktiky maji u mne nedostatecnou :_)
0 0
reagovat

Ironhead

Mrtvi se daji zabit jen ohněm, úplně. WW se dají zabít jen dračím dračím sklem. Nevím jak v seriálu, ale v knížce je myslím jasně řečeno že WW jdou zabít jen dračím sklem, proto postavy tolik řeší kde najit dračí sklo. Ale mohli to draci alespoň zkusit, to by se NK mnohem hůř mířilo.
22136
Mrtvi se daji zabit jen ohněm, úplně. WW se dají zabít jen dračím dračím sklem. Nevím jak v seriálu, ale v knížce je myslím jasně řečeno že WW jdou zabít jen dračím sklem, proto postavy tolik řeší kde najit dračí sklo. Ale mohli to draci alespoň zkusit, to by se NK mnohem hůř mířilo.
Ironhead
0 0
reagovat

DarkrayCZ

Ad. "WW se nedají zabít ohněm."

Njn ale jak to postavy v serialu vedi, kdzy to ani nevyzkouseli a o WW nikde nic nestudovali? :_)
tzn. ze to vedet nemuzou...
22134
Ad. "WW se nedají zabít ohněm." Njn ale jak to postavy v serialu vedi, kdzy to ani nevyzkouseli a o WW nikde nic nestudovali? :_) tzn. ze to vedet nemuzou...
DarkrayCZ
0 0
reagovat

LordBerik

WW se nedají zabít ohněm.
Neměla žádnej smysl. Jak mohli zabít NK když jich nebylo ani 10. Vždyť celá výprava byl nesmysl. Sami tvůrci rekli že dlouho přemýšleli jak někdo může přežít setkání s tak početnou skupinou mrtvých.Zajimavy že to nenapadlo ani postavy v seriálu.
22132
WW se nedají zabít ohněm. Neměla žádnej smysl. Jak mohli zabít NK když jich nebylo ani 10. Vždyť celá výprava byl nesmysl. Sami tvůrci rekli že dlouho přemýšleli jak někdo může přežít setkání s tak početnou skupinou mrtvých.Zajimavy že to nenapadlo ani postavy v seriálu.
LordBerik
0 0
reagovat
Mě zase přišlo, že nějakej ten drak mohl sesmahnout skupinku WW v čele s NK rovnou. Byly tam tak krásně nachystání. Jeden dračí ohníček a bylo by po všem.

No a další věc. Měla výprava Berica za zeď nějaký vyšší smysl? Myslíte, že bylo jeho úkolem zabít NK jak naznačil on sám anebo celá ta výprava byl berlička scénáristů, která není úplně domyšlená jako u jiných věcí co se v téhle řadě dějí?
22131
Mě zase přišlo, že nějakej ten drak mohl sesmahnout skupinku WW v čele s NK rovnou. Byly tam tak krásně nachystání. Jeden dračí ohníček a bylo by po všem. No a další věc. Měla výprava Berica za zeď nějaký vyšší smysl? Myslíte, že bylo jeho úkolem zabít NK jak naznačil on sám anebo celá ta výprava byl berlička scénáristů, která není úplně domyšlená jako u jiných věcí co se v téhle řadě dějí?
0 0
reagovat

FallenMaia

Já jsem nikdy nepsal že mi ty retezi nedavaj smysl. Jako sice nevím kde je vzali, ale nějak mě to neštve. Me štve jen ta nelogika u chovani postav, chovani prostředí (1000 let zamrzlej led praskne) a režie toho dílů. Což jsou ty nejdůležitější věci, nějaký řetězy jsou mi volný. epictejsi by bylo kdyby drak vylétl
22128
Já jsem nikdy nepsal že mi ty retezi nedavaj smysl. Jako sice nevím kde je vzali, ale nějak mě to neštve. Me štve jen ta nelogika u chovani postav, chovani prostředí (1000 let zamrzlej led praskne) a režie toho dílů. Což jsou ty nejdůležitější věci, nějaký řetězy jsou mi volný. [spoiler]epictejsi by bylo kdyby drak vylétl[/spoiler]
FallenMaia
0 0
reagovat

FallenMaia

Co tam bylo bych neresil, myslim ze to nersili ani autori. A ze to bylo pomerne male jezyrko, co do vodni plochy je hlavne tim, ze se jim muselo z vetsi casti vejit jako kulisa do studia, kde to nataceli... A ono teda jedna z mala scen, kteoru nataceli venku v opravdovy zime byla ta, kde se Jon snazil Jorahovi vratit mec, pac v ty scene bylo videt, ze jsou opravdu nekde kde je mraz a pri kazdym slove a vydechu jim sla "para od ust", potom uz nejak bohuzel vetsinou ne, coz bylo taky malinko divny...

A tohle pobavi... :)):D Beric Dondarrion, best swordfighter in Westeros.
22127
Co tam bylo bych neresil, myslim ze to nersili ani autori. A ze to bylo pomerne male jezyrko, co do vodni plochy je hlavne tim, ze se jim muselo z vetsi casti vejit jako kulisa do studia, kde to nataceli... A ono teda jedna z mala scen, kteoru nataceli venku v opravdovy zime byla ta, kde se Jon snazil Jorahovi vratit mec, pac v ty scene bylo videt, ze jsou opravdu nekde kde je mraz a pri kazdym slove a vydechu jim sla "para od ust", potom uz nejak bohuzel vetsinou ne, coz bylo taky malinko divny... A tohle pobavi... *:))**:D* [link="https://9gag.com/gag/a3M1vv8"]Beric Dondarrion, best swordfighter in Westeros.[/link]
FallenMaia
0 0
reagovat

Ironhead

Ja viem že to moc nedáva zmysel, ale skôr je zaujímavé že tam je nejaké podivné mólo pri nejakom podivnom jazere uprostred zamrznutej krajiny kde široko ďaleko nič nieje. Premýšľam na čo to tam vlastne bolo?
22126
Ja viem že to moc nedáva zmysel, ale skôr je zaujímavé že tam je nejaké podivné mólo pri nejakom podivnom jazere uprostred zamrznutej krajiny kde široko ďaleko nič nieje. Premýšľam na čo to tam vlastne bolo?
Ironhead
0 0
reagovat

FallenMaia

No jo, mas pravdu... toho sem si nevsimnul... sice ani to moc nedava smysl, aby tam byly takovyhle retezy o takovy delce... to by tam musel bejt potopenej Titanic nebo letadlova lod :_) ale OK, tohle celkem beru, ze teda tam ty retezy byly je rozhodne lepsi nez, ze si je nosili sebou nebo si je naraz ukovali :_)
22125
No jo, mas pravdu... toho sem si nevsimnul... sice ani to moc nedava smysl, aby tam byly takovyhle retezy o takovy delce... to by tam musel bejt potopenej Titanic nebo letadlova lod :_) ale OK, tohle celkem beru, ze teda tam ty retezy byly je rozhodne lepsi nez, ze si je nosili sebou nebo si je naraz ukovali :_)
FallenMaia
0 0
reagovat

Ironhead, DarkrayCZ

Vy máte aký názor na to mólo? Pozerali ste to video čo som sem dal? Čo to tam robí uprostred ničoho?
22124
Vy máte aký názor na to mólo? Pozerali ste to video čo som sem dal? Čo to tam robí uprostred ničoho?
Ironhead, DarkrayCZ
0 0
reagovat
Jinak dalsi fanousovska teorie o tom, ze Dany na dracich je nasla za zdi okamzite ikdyz bylo zatazeno a snezilo (viditelnost v takovym pripade pomerne mizerna) proto, ze Drogon poznal v Jonovi targeriena a byl na nej uz mentalne napojenej, je taky nesmysl. Protoze hned nato kdyz Jon jel sam zmrzlej na kost zpatky ke zdi, tak si draci vesele litali nad zdi a zadny napojeni na Jona neexistovalo, jinak by ho asi logicky drak/draci doleteli zachranit (aneb drak rychlejsi jak kun strycka Benjena, idkyz kdo vi, ten kun se umel taky zhmotnovat kde bylo prave potreba :_).
22123
Jinak dalsi fanousovska teorie o tom, ze Dany na dracich je nasla za zdi okamzite ikdyz bylo zatazeno a snezilo (viditelnost v takovym pripade pomerne mizerna) proto, ze Drogon poznal v Jonovi targeriena a byl na nej uz mentalne napojenej, je taky nesmysl. Protoze hned nato kdyz Jon jel sam zmrzlej na kost zpatky ke zdi, tak si draci vesele litali nad zdi a zadny napojeni na Jona neexistovalo, jinak by ho asi logicky drak/draci doleteli zachranit (aneb drak rychlejsi jak kun strycka Benjena, idkyz kdo vi, ten kun se umel taky zhmotnovat kde bylo prave potreba :_).
0 0
reagovat

Sweat55

"A proč se řeší jestli měli oštěpy nachystaný nebo ne? WTF?"
Ostepy se resi proto, ze na jejich zaklade nekteri fanousci postavili teori na obhajobu logiky toho dilu a boji nakonci, ze to byla od NK a WW pripravena past na draky, protoze vedeli ze priletej... a jako nezvratnej dukaz maji byt prave ty ledove ostepy ;) A ja rikam, ze to je blbost brat tohle ajko dukaz cehokoli, pac tenhle ostep uz mel v ruce prvni WW hned v prvni serii serialu. A jako zbran to pouzivaj vicemene vsichni WW. To je cely.
22122
"A proč se řeší jestli měli oštěpy nachystaný nebo ne? WTF?" Ostepy se resi proto, ze na jejich zaklade nekteri fanousci postavili teori na obhajobu logiky toho dilu a boji nakonci, ze to byla od NK a WW pripravena past na draky, protoze vedeli ze priletej... a jako nezvratnej dukaz maji byt prave ty ledove ostepy ;) A ja rikam, ze to je blbost brat tohle ajko dukaz cehokoli, pac tenhle ostep uz mel v ruce prvni WW hned v prvni serii serialu. A jako zbran to pouzivaj vicemene vsichni WW. To je cely.
Sweat55
0 0
reagovat
Mne na tom fakt stve, ze mi tim scenarem kazej oblibenej serial, kerej byl hodne sezon velmi kvalitni. A pritom ted jsou na tom videt ty penize i spousta prace a zabiji to jen ten scenar s plno chybama, oslima mustkama a deus ex machinas (coz je pokazdy jen berlicka neschopne postavenyho pribehu), kery tam proste driv nebyly a neni to jen pouhy zrychleni deje, to bych v pohode prezil a mozna i uvital, ale jsou to proste kraviny i na fantasy zanr a pritom bylo imho celkem lehky si to ohlidat nebo ty jednotlivy zapletky napsat jen malinko jinak a davalo by to vsechno porad jeste smysl.
22121
Mne na tom fakt stve, ze mi tim scenarem kazej oblibenej serial, kerej byl hodne sezon velmi kvalitni. A pritom ted jsou na tom videt ty penize i spousta prace a zabiji to jen ten scenar s plno chybama, oslima mustkama a deus ex machinas (coz je pokazdy jen berlicka neschopne postavenyho pribehu), kery tam proste driv nebyly a neni to jen pouhy zrychleni deje, to bych v pohode prezil a mozna i uvital, ale jsou to proste kraviny i na fantasy zanr a pritom bylo imho celkem lehky si to ohlidat nebo ty jednotlivy zapletky napsat jen malinko jinak a davalo by to vsechno porad jeste smysl.
0 0
reagovat
Vám vravím že tie reťaze tam už boli na nejakom móle alebo prístave alebo čo to je. Ak si pustíš toto video tak v čase 2:07 ako ťahajú toho draka si všimni že je tam nejaké drevenné rozbité mólo a tam je tá reťaz omotaná. A potom v čase 2:33 skočí záber z vrchu ako ho stále ťahajú a úplne vľavo je vidieť to mólo, v tomto videu to je trošku odrezané sa mi zdá, v originále tam bolo vidieť ešte lepšie. Schválne si to všimnite a vyjadrite sa k tomu hoši ;):))
22119
Vám vravím že tie reťaze tam už boli na nejakom móle alebo prístave alebo čo to je. Ak si pustíš toto [link="https://www.youtube.com/watch?v=FuZ_ewiJ-68"]video[/link] tak v čase 2:07 ako ťahajú toho draka si všimni že je tam nejaké drevenné rozbité mólo a tam je tá reťaz omotaná. A potom v čase 2:33 skočí záber z vrchu ako ho stále ťahajú a úplne vľavo je vidieť to mólo, v tomto videu to je trošku odrezané sa mi zdá, v originále tam bolo vidieť ešte lepšie. Schválne si to všimnite a vyjadrite sa k tomu hoši *;)**:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se