Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teresa Palmer jako čarodějnice


ikona
Sam.Vimes
discovery of witchesmatthew goodeteresa palmer
Sympatická australská blondýnka míří do televize s historickou fantasy. 

Teresa Palmer se pohybuje v až na výjimky v druhořadých produkcích a zůstává v povědomí hlavně jako herečka z filmů typu zombie romance Mrtví a neklidní nebo fantasy s Nicolasem Cagem Čarodějův učeň. A třeba na nedávný remake Bodu zlomu už nejspíš stihli všichni zapomenout. Přitom by si sympatická Australanka zasloužila spíš více projektů jako byl válečný Hacksaw Ridge, loňský comeback Mela Gibsona. Nakolik jí to posune v kariéře, to nevím, nicméně teď Teresa míří do britské televize s adaptací historické fantasy.

Půjde o adaptaci románu The Discovery of Witches, prvního dílu knižní trilogie All Souls. Teresa Palmer si zahraje hlavní roli Diany Bishop, akademičky z Oxfordu, která zjistí že patří k potomkům čarodějnic ze Salemu a že i ona má magické schopnosti. A pak si začne s upírem. Samozřejmě. Prý by ale nemělo jít vyloženě o Stmívání, autorka předlohy Deborah Harkness je historička, jež má na kontě i odborné publikace. Upíra si zahraje druhý již obsazený herec, Matthew Goode z Downton Abbey. Produkčně seriál zaštiťuje stanice Sky1 a psaní scénářů společně s pozicí showrunnera se ujme Kate Brooke, která předtím pracovala třeba na Panu Selfridgeovi s Jeremy Pivenem.

---

Vytáhni v hospodě: V dětství měla Teresa Palmer jako domácí mazlíčky klokany. A pak si člověk nemá představovat Austrálii jak z Krokodýla Dundeeho... 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace