Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S07E07

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Nazgul

A tady přichází otázka, pokud by příležitost nepřišla, myslíš, že by chodili navždy a zvětšovali sílu? Já myslím, že Night king musí mít nějaké nadpřirozené schopnosti a vhled do budoucnosti, jinak mi to nedává smysl. Konec konců, jako jediný vycítil přítomnost Brana, když se zacvičoval na tříokou vránu a pak se ho i dotkl.
22209
A tady přichází otázka, pokud by příležitost nepřišla, myslíš, že by chodili navždy a zvětšovali sílu? Já myslím, že Night king musí mít nějaké nadpřirozené schopnosti a vhled do budoucnosti, jinak mi to nedává smysl. Konec konců, jako jediný vycítil přítomnost Brana, když se zacvičoval na tříokou vránu a pak se ho i dotkl.
Nazgul
0 0
reagovat
Jinak nevím, proč tu pořád píšete, že armáda nemrtvých jde sedm sezón ke zdi a že je to nelogické. Celou dobu jsou za zdí a ke zdi nejdou, protože jí nemají jak překonat. Chodili krajinou za zdí a zvětšovali svojí sílu z jedinců až na obrovskou armádu a čekali na svoji příležitost, která přišla s oživením draka. Poté přišli teprve ke zdi, jinak by to nemělo moc smysl. V jednu chvíli už byli poblíž zdi a zabili zvědy noční hlídky, následně i na té Poslední pěsti lidí nebo jak se ta pevnost jmenovala a pak zase šli zpět na sever za Branem, když ho NK viděl ve vizi. Poté do Tvrdodomova atd., prostě to tam křížovali a čekali na vhodný okamžik a asi i příchod velké zimy.

Jinak tu výpravu z minulého dílu považuji za největší berličku tvůrců v celém seriálu, tohle snad Martina v knize doufám nenapadne. Tedy za předpokladu, že ho vůbec někdy napadne ty knihy dopsat :(
22208
Jinak nevím, proč tu pořád píšete, že armáda nemrtvých jde sedm sezón ke zdi a že je to nelogické. Celou dobu jsou za zdí a ke zdi nejdou, protože jí nemají jak překonat. Chodili krajinou za zdí a zvětšovali svojí sílu z jedinců až na obrovskou armádu a čekali na svoji příležitost, která přišla s oživením draka. Poté přišli teprve ke zdi, jinak by to nemělo moc smysl. V jednu chvíli už byli poblíž zdi a zabili zvědy noční hlídky, následně i na té Poslední pěsti lidí nebo jak se ta pevnost jmenovala a pak zase šli zpět na sever za Branem, když ho NK viděl ve vizi. Poté do Tvrdodomova atd., prostě to tam křížovali a čekali na vhodný okamžik a asi i příchod velké zimy. Jinak tu výpravu z minulého dílu považuji za největší berličku tvůrců v celém seriálu, tohle snad Martina v knize doufám nenapadne. Tedy za předpokladu, že ho vůbec někdy napadne ty knihy dopsat :(
0 0
reagovat

Drak a Vlk

No musím říct, že na poslední epizodu mi to přišlo takové průměrné i když na poměry sedmé sezóny asi v pořádku. Tentokráte tam žádné do očí bijící logické nesmysly snad nebyly.

Nejprve to, co vnímám spíše jako negativa, ale ne tak zásadní, jako v minulé epizodě. Berte to spíše tak, že to dle mého názoru šlo natočit o něco lépe.

Nejprve banalita, která mě ale praštila do očí. První dva průlety Vyseriona jsem si regulérně myslel, že se mi 5x zrychlilo přehrávání obrazu, tak zmatený to bylo, pak už ok. Nicméně zjevení Daenerys na Drogonovi z pátého dílu to nesahalo ani po kotníky, tam to bylo brilantně natočeno. Kdyby si ty dva první zběsilé a zrychlené střihy odpustili a NK se zjevil z mraků, jako v tom dalším záběru, vypadalo by to lépe.

Souboj Theona byl jen těžko uvěřitelný, daleko spíš by to dopadlo, jako na Zimohradě, nemluvě o tom souboji, jehož konec byl hodně směšnej. To už to měli radši natočit tak, že ho následujou proto, že viděj, že je ochoten se pro jejich vůdkyni Yaru nechat umlátit k smrti, než tam udělat ten trapnej zvrat. Prostě na to neměl ten souboj vyhrát.

Malíček se na můj vkus sesypal hrozně rychle, na to, že vznesli jen obvinění, ale neměli žádné důkazy, pokud se za nezvratný důkaz nebere slovo Brana, tak začal prosit a skuhrat, jak malej Joffrey. Čekal bych, že se z toho pokusí aspoň nějak vylhat a až potom se sesype pod tíhou nějakých důkazů.

Vyjednávání bylo taky zajímavé, oni mají větší armádu, demonstrujou tam svou sílu a pak jsou z Cersei hrozně vystrašený, že s nimi neuzavře příměří a nepřipojí se k nim s těmi pár vojáky, co jí zbylo. Vždyť Cersei má oproti nim armádu menší a určitě není předpoklad, že bude v boji s nemrtvými hrát významnější úlohu, než jejich armády, zvlášť bez Eurona, kterej jakoby odjel, ještě předtím.

Co tam předváděl Euron to bylo úplně na facku, jak tam hned vyskočil na Theona, který tam byl asi jen kvůli němu, jinak nevím proč ho přizvali, když se jejich porad neúčastnil a ani Železní ho nepovažovali za svého vůdce. Jak pak Euron "plánovaně" odešel, kvůli nemrtvému. Ve skutečnosti nalodit vojsko. Jak mohl o nemrtvém vědět? Nebo z jakého důvodu by jakoby od Cersei utekl jinak, ze strachu před Theonem?

Tohle šlo podle mě natočit lépe, ale na druhou stranu, vyloženě špatné to taky nebylo a v rámci serie asi celkem v pohodě snesitelné.

Ke kladům epizody patří scéna s nemrtvým a strach v očích Cersei, ten jsem si užil. Stejně tak rozhovor Cersei s Jaimem, kdy jsem si chvíli myslel, že ho dá snad fakt zabít. Jinak byly všechny další rozhovory na standartní úrovni, tedy celkem spokojenost. Epizodě bych dal tak 7/10.

Celou sérii bych pak hodnotil jako jednu ze slabších, protože na mě byla moc zrychlená. Měli plyn sešlápnout jen z poloviny a nechat to na deset dílů, pak by to bylo asi hodně povedené, takhle některé díly působily dost zmateně a nelogicky.
22207
No musím říct, že na poslední epizodu mi to přišlo takové průměrné i když na poměry sedmé sezóny asi v pořádku. Tentokráte tam žádné do očí bijící logické nesmysly snad nebyly. Nejprve to, co vnímám spíše jako negativa, ale ne tak zásadní, jako v minulé epizodě. Berte to spíše tak, že to dle mého názoru šlo natočit o něco lépe. Nejprve banalita, která mě ale praštila do očí. První dva průlety Vyseriona jsem si regulérně myslel, že se mi 5x zrychlilo přehrávání obrazu, tak zmatený to bylo, pak už ok. Nicméně zjevení Daenerys na Drogonovi z pátého dílu to nesahalo ani po kotníky, tam to bylo brilantně natočeno. Kdyby si ty dva první zběsilé a zrychlené střihy odpustili a NK se zjevil z mraků, jako v tom dalším záběru, vypadalo by to lépe. Souboj Theona byl jen těžko uvěřitelný, daleko spíš by to dopadlo, jako na Zimohradě, nemluvě o tom souboji, jehož konec byl hodně směšnej. To už to měli radši natočit tak, že ho následujou proto, že viděj, že je ochoten se pro jejich vůdkyni Yaru nechat umlátit k smrti, než tam udělat ten trapnej zvrat. Prostě na to neměl ten souboj vyhrát. Malíček se na můj vkus sesypal hrozně rychle, na to, že vznesli jen obvinění, ale neměli žádné důkazy, pokud se za nezvratný důkaz nebere slovo Brana, tak začal prosit a skuhrat, jak malej Joffrey. Čekal bych, že se z toho pokusí aspoň nějak vylhat a až potom se sesype pod tíhou nějakých důkazů. Vyjednávání bylo taky zajímavé, oni mají větší armádu, demonstrujou tam svou sílu a pak jsou z Cersei hrozně vystrašený, že s nimi neuzavře příměří a nepřipojí se k nim s těmi pár vojáky, co jí zbylo. Vždyť Cersei má oproti nim armádu menší a určitě není předpoklad, že bude v boji s nemrtvými hrát významnější úlohu, než jejich armády, zvlášť bez Eurona, kterej jakoby odjel, ještě předtím. Co tam předváděl Euron to bylo úplně na facku, jak tam hned vyskočil na Theona, který tam byl asi jen kvůli němu, jinak nevím proč ho přizvali, když se jejich porad neúčastnil a ani Železní ho nepovažovali za svého vůdce. Jak pak Euron "plánovaně" odešel, kvůli nemrtvému. Ve skutečnosti nalodit vojsko. Jak mohl o nemrtvém vědět? Nebo z jakého důvodu by jakoby od Cersei utekl jinak, ze strachu před Theonem? Tohle šlo podle mě natočit lépe, ale na druhou stranu, vyloženě špatné to taky nebylo a v rámci serie asi celkem v pohodě snesitelné. Ke kladům epizody patří scéna s nemrtvým a strach v očích Cersei, ten jsem si užil. Stejně tak rozhovor Cersei s Jaimem, kdy jsem si chvíli myslel, že ho dá snad fakt zabít. Jinak byly všechny další rozhovory na standartní úrovni, tedy celkem spokojenost. Epizodě bych dal tak 7/10. Celou sérii bych pak hodnotil jako jednu ze slabších, protože na mě byla moc zrychlená. Měli plyn sešlápnout jen z poloviny a nechat to na deset dílů, pak by to bylo asi hodně povedené, takhle některé díly působily dost zmateně a nelogicky.
Drak a Vlk
0 0
reagovat

Hosokawa

Jo sorry, jsem přemýšlel nad jimejma vecma až jsem zapomněl na tu část, že Tyrion jí věřil, vlastně i bez té části je docela jasný co jsi myslel :D už jsem z toho tady unavenej
22206
Jo sorry, jsem přemýšlel nad jimejma vecma až jsem zapomněl na tu část, že Tyrion jí věřil, vlastně i bez té části je docela jasný co jsi myslel :D už jsem z toho tady unavenej
Hosokawa
0 0
reagovat
DarkrayCZ
Já to myslel tak, že jí to věřej ty postavy. Diváci moc dobře ví, že je to sobecká...
22205
DarkrayCZ Já to myslel tak, že jí to věřej ty postavy. Diváci moc dobře ví, že je to sobecká...
0 0
reagovat
Vypadá to skvěle, ale sedmá série nadělala mnoho škod. Vlastně i šestá, ale zrychlená sedmá to vážně zabíjí.
22204
Vypadá to skvěle, ale sedmá série nadělala mnoho škod. Vlastně i šestá, ale zrychlená sedmá to vážně zabíjí.
0 0
reagovat

Hosokawa

To sice neprijmu ale pořád to docela baví tak to už dokonce dokoukam.
Jinak Cersei se zachovala hodně logicky. Čeká že Daenerys ztratí svoje draky a většinu armády, což je v její situaci a s přihlédnutím k jejímu charakteru naprosto logické.
22203
To sice neprijmu ale pořád to docela baví tak to už dokonce dokoukam. Jinak Cersei se zachovala hodně logicky. Čeká že Daenerys ztratí svoje draky a většinu armády, což je v její situaci a s přihlédnutím k jejímu charakteru naprosto logické.
Hosokawa
0 0
reagovat

Memphis

To chápu, ale ono to, když se podíváš na 1. sérii smysl nedává. Podle mě už to neměli v seriálu vůbec vytahovat, ale když se vám to líbí, tak dobře pro vás, pro mě to bylo další wtf.
K té scéně. V knížce je řečeno že tu dyku prohrál s Robertem, ale kdyby řekl že je Robertova, tak by si moc nepomohl, tak to svedl na Tyriona.
22202
To chápu, ale ono to, když se podíváš na 1. sérii smysl nedává. Podle mě už to neměli v seriálu vůbec vytahovat, ale když se vám to líbí, tak dobře pro vás, pro mě to bylo další wtf. K té scéně. V knížce je řečeno že tu dyku prohrál s Robertem, ale kdyby řekl že je Robertova, tak by si moc nepomohl, tak to svedl na Tyriona.
Memphis
0 0
reagovat

Spooner

***SPOILERY***
Co se týče Malíčka, tak jsem to měl úplně stejně. Resp. tušil jsem, že v tom má prsty dávno před touhle epizodou. A hlavní podíl na tom měla zřejmě tahle scéna. Jestli měl Littlefinger v první sezoně dost času na to, aby tohle zorganizoval, to už netuším.

Je zajímavý, že když jsem se o tomhle bavil se čtenářem pár dílů zpátku, tak já jsem bral jako fakt, že vraha s dýkou poslal Littlefinger. Zatímco on byl zase přesvědčenej o tom, že to zorganizoval Joffrey., jelikož v knize je to asi celkem explicitně řečený. Díky tomu zcela ignoroval tyhle vodítka v seriálu.

DarkrayCZ taky trochu zapomíná na to, že nám nečtenářům se žádnýho jinýho ani naznačenýho vysvětlení nedostalo. Proto ta teorie s Littlefingerem dávala takovej smysl.
22201
***SPOILERY*** Co se týče Malíčka, tak jsem to měl úplně stejně. Resp. tušil jsem, že v tom má prsty dávno před touhle epizodou. A hlavní podíl na tom měla zřejmě [link="https://www.youtube.com/watch?v=EbPtBpvptBY"]tahle scéna[/link]. Jestli měl Littlefinger v první sezoně dost času na to, aby tohle zorganizoval, to už netuším. Je zajímavý, že když jsem se o tomhle bavil se čtenářem pár dílů zpátku, tak já jsem bral jako fakt, že vraha s dýkou poslal Littlefinger. Zatímco on byl zase přesvědčenej o tom, že to zorganizoval Joffrey., jelikož v knize je to asi celkem explicitně řečený. Díky tomu zcela ignoroval tyhle vodítka v seriálu. [b]DarkrayCZ[/b] taky trochu zapomíná na to, že nám nečtenářům se žádnýho jinýho ani naznačenýho vysvětlení nedostalo. Proto ta teorie s Littlefingerem dávala takovej smysl.
Spooner
0 0
reagovat
DarkrayCZ
To prostě musíš přijmout, že na logiku se už nehraje. Všichni jsou všude přesně načas a tak dále. Mně osobně napadlo pár jinejch věcí.

Dothrakové - nemůžeme použít Dothraky, protože umí jenom zabíjet, znásilňovat a krást. A najednou to jde bez problému.

Cersei - to jako vážně někdo čekal, že tahle vraždící psychopatka se najednou začne chovat logicky? Takovej Tyrion jí přece nemůže věřit ani nos mezi očima.

Varys - největší špión na obou světadílech a jeho přínos v týhle sérii - absolutní nula. To zas bude překvápko, že Cersei zradila. To bude šok, že Golden Company maká pro ní. Chápu, že ho nechtěj zabít, ale to ho můžou radši zase někam poslat, takhle to vypadá fakt trapně.
22200
DarkrayCZ To prostě musíš přijmout, že na logiku se už nehraje. Všichni jsou všude přesně načas a tak dále. Mně osobně napadlo pár jinejch věcí. Dothrakové - nemůžeme použít Dothraky, protože umí jenom zabíjet, znásilňovat a krást. A najednou to jde bez problému. Cersei - to jako vážně někdo čekal, že tahle vraždící psychopatka se najednou začne chovat logicky? Takovej Tyrion jí přece nemůže věřit ani nos mezi očima. Varys - největší špión na obou světadílech a jeho přínos v týhle sérii - absolutní nula. To zas bude překvápko, že Cersei zradila. To bude šok, že Golden Company maká pro ní. Chápu, že ho nechtěj zabít, ale to ho můžou radši zase někam poslat, takhle to vypadá fakt trapně.
0 0
reagovat

Arbiter

Ty jsi krásný příklad trolla. link kdyby někdo nevěděl kdo to přesně je

Vyvolal si ve mě depresivní pocit, že podobnejch lidi jako ty je většina (brát s rezervou)
22199
Ty jsi krásný příklad trolla. https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet) kdyby někdo nevěděl kdo to přesně je Vyvolal si ve mě depresivní pocit, že podobnejch lidi jako ty je většina (brát s rezervou)
Arbiter
0 0
reagovat
Ach jo, tady je zase nablito.
22198
Ach jo, tady je zase nablito.
0 0
reagovat

do_Od WTF

Já píšu jen o jedné věci a to je najmuti vraha na Brana. Zajímavé, že až doteď nikdo neresil že toho vraha najmul Malicek, ale teď když to v serialu řekli jste všichni chytří, že to bylo jasný, přitom to scenaristy napadlo až při téhle sérii. (Možná už v 6., když už nejeli podle knihy naprosto vůbec.) Pravda ale je, že ani v seriálu se to nemohl dozvědět včas a konflikt Starku a Lannisteru si zaridil tím dopisem o vraždě Jona Arryna.
Už jsem psal myslim hodnekrat jak to bylo v knize, kde to dává větší smysl.

Nebo mi vysvetlete jak to Malicek mohl zvladnout?
22197
Já píšu jen o jedné věci a to je najmuti vraha na Brana. Zajímavé, že až doteď nikdo neresil že toho vraha najmul Malicek, ale teď když to v serialu řekli jste všichni chytří, že to bylo jasný, přitom to scenaristy napadlo až při téhle sérii. (Možná už v 6., když už nejeli podle knihy naprosto vůbec.) Pravda ale je, že ani v seriálu se to nemohl dozvědět včas a konflikt Starku a Lannisteru si zaridil tím dopisem o vraždě Jona Arryna. Už jsem psal myslim hodnekrat jak to bylo v knize, kde to dává větší smysl. Nebo mi vysvetlete jak to Malicek mohl zvladnout?
do_Od WTF
0 0
reagovat

martin.pochman

Kdybych byl hejtr, tak se mi nelíbí celá série, ale já ji hodnotím 70% stejně jako final. díl. Jen kritizuji věci které se mi nelíbí a opodstatnim si to narozdíl od vás kteří píšete jak je to super.
Píšu zde, protože chci diskutovat. Jenže ty nediskutujes napíšeš svůj názor jen píšeš že jsem troll a hater a ani se nesnazis podat argumenty, proti mě.
Kdybych psal jak je to super, že Daenerys je nejlíp napsanej charakter v historii Got, nenapsal bys že jsem trol.(píšu ty, protože někteří by na mě zareagovali i ti co se jim to líbí)
22196
Kdybych byl hejtr, tak se mi nelíbí celá série, ale já ji hodnotím 70% stejně jako final. díl. Jen kritizuji věci které se mi nelíbí a opodstatnim si to narozdíl od vás kteří píšete jak je to super. Píšu zde, protože chci diskutovat. Jenže ty nediskutujes napíšeš svůj názor jen píšeš že jsem troll a hater a ani se nesnazis podat argumenty, proti mě. Kdybych psal jak je to super, že Daenerys je nejlíp napsanej charakter v historii Got, nenapsal bys že jsem trol.(píšu ty, protože někteří by na mě zareagovali i ti co se jim to líbí)
martin.pochman
0 0
reagovat

Darkray

No, tak jinak, jestli sis až teď při finále uvědomil, že Malíček má na svědomí všechny ty věci, které jsi tady vyjmenoval, a které vyjmenovali v seriálu, tak jsi asi 7 let spal, nebo koukal na úplně jiný seriál :)

Bylo to tam odjakživa a jseš nejspíš jedinej na světě, kdo to v tom neviděl. Ale dobrý ;)
22195
No, tak jinak, jestli sis až teď při finále uvědomil, že Malíček má na svědomí všechny ty věci, které jsi tady vyjmenoval, a které vyjmenovali v seriálu, tak jsi asi 7 let spal, nebo koukal na úplně jiný seriál *:)* Bylo to tam odjakživa a jseš nejspíš jedinej na světě, kdo to v tom neviděl. Ale dobrý *;)*
Darkray
0 0
reagovat
Finále mi spravilo chuť, u mě za 9/10....
Nejvíc mě potěšil Jaime, konečně se zbavil té ježibaby a srovnal si priority. A Nikolaj si to s Lenou neuvěřitelně dávali...

Nevěřím, že by Arya se Sansou tahaly Malíčka za nos od začátku, spíš se spolčily po minulé epizodě. (Arya dala dýku Sanse, ale v tomhle díle ji měla opět Arya....). A co se týče obvinění Malíčka.. nelhal náhodou o tom, že dýku prohrál s Tyrionem??? Což vedlo k tomu, že ho Catelyn zajala, a tím začal spor mezi Lvi a Vlky???? Malíček si liboval v chaosu a štvaní lidí, rodů proti sobě..

Sekvence s pádem Zdi patří k mým ,,nejoblíbenějším,, z celé série. Ano, je to strašná katastrofa, ale moje fantasy srdíčko zaplesalo radostí... Viserionův řev jen tak z hlavy nedostanu.... Nevím, co přesně chrlí, ale řekla bych, že to bude super ledový magický oheň.
Hodně se diskutuje o tom, co je vlastně zač.... Obyčejný zombie drak nebo ,,White walker,, drak??? NK se ho při oživování dotkl, stejně tak jako Krasterových synů (ok, Ti ale byli naživu), naopak v Hardhome jen zdvihl ruce a šup, proměnil stovky mrtvol na zombie....
Co Tormund a Beric?? zdálo se mi, že utekli na část Zdi, která se nezbortila, ale člověk nikdy neví...
22194
Finále mi spravilo chuť, u mě za 9/10.... Nejvíc mě potěšil Jaime, konečně se zbavil té ježibaby a srovnal si priority. A Nikolaj si to s Lenou neuvěřitelně dávali... Nevěřím, že by Arya se Sansou tahaly Malíčka za nos od začátku, spíš se spolčily po minulé epizodě. (Arya dala dýku Sanse, ale v tomhle díle ji měla opět Arya....). A co se týče obvinění Malíčka.. nelhal náhodou o tom, že dýku prohrál s Tyrionem??? Což vedlo k tomu, že ho Catelyn zajala, a tím začal spor mezi Lvi a Vlky???? Malíček si liboval v chaosu a štvaní lidí, rodů proti sobě.. Sekvence s pádem Zdi patří k mým ,,nejoblíbenějším,, z celé série. Ano, je to strašná katastrofa, ale moje fantasy srdíčko zaplesalo radostí... Viserionův řev jen tak z hlavy nedostanu.... Nevím, co přesně chrlí, ale řekla bych, že to bude super ledový magický oheň. Hodně se diskutuje o tom, co je vlastně zač.... Obyčejný zombie drak nebo ,,White walker,, drak??? NK se ho při oživování dotkl, stejně tak jako Krasterových synů (ok, Ti ale byli naživu), naopak v Hardhome jen zdvihl ruce a šup, proměnil stovky mrtvol na zombie.... Co Tormund a Beric?? zdálo se mi, že utekli na část Zdi, která se nezbortila, ale člověk nikdy neví...
0 0
reagovat
Bohužel zase moc Cersei, tuna dialogů o ničem (tyrion a Jaime to ještě zachraňují). Na to, že se tam setkají takové postavy, tak docela nuda. Malickuv soud ani netřeba komentovat. Takže to zachraňují Jiní s drakem a Bran se Samem. Na finále opravdu slabota, i když lepší než začátek série.
22193
Bohužel zase moc Cersei, tuna dialogů o ničem (tyrion a Jaime to ještě zachraňují). Na to, že se tam setkají takové postavy, tak docela nuda. Malickuv soud ani netřeba komentovat. Takže to zachraňují Jiní s drakem a Bran se Samem. Na finále opravdu slabota, i když lepší než začátek série.
0 0
reagovat
Kdyz se ti to nelibi, tak se na to nedivej. Proc je u kazde epizody 40 tvojich prispevku s hatem? To uz neni o tom, ze se ti to nelibi. To uz jses asi nemocnej.
22192
Kdyz se ti to nelibi, tak se na to nedivej. Proc je u kazde epizody 40 tvojich prispevku s hatem? To uz neni o tom, ze se ti to nelibi. To uz jses asi nemocnej.
0 0
reagovat

martin.pochman

Když se mi to nelíbí tsk jsem troll? Super

do_Od Spam?
No to je jedno. Jestli teda Malicek zorganizoval utok na Brana, tak rychlost postav je oproti tomu v 7. serii ještě docela pomalá. Ještě si k tomu vemte nulovou motivaci (Malicek jen manipuloval Neda aby šel vyšetřit vraždu Arryna a tim dospěl k tomu že Robert nemá vlastní potomky, pak ještě poštval Catelyn proti Tyrionovi, jasně jde mu o moc, ale v té době zrovna neměl nejlepší vyhlídky, díky hlouposti/cestnosti Neda, ale získal větší šanci.
22191
Když se mi to nelíbí tsk jsem troll? Super do_Od Spam? No to je jedno. Jestli teda Malicek zorganizoval utok na Brana, tak rychlost postav je oproti tomu v 7. serii ještě docela pomalá. Ještě si k tomu vemte nulovou motivaci (Malicek jen manipuloval Neda aby šel vyšetřit vraždu Arryna a tim dospěl k tomu že Robert nemá vlastní potomky, pak ještě poštval Catelyn proti Tyrionovi, jasně jde mu o moc, ale v té době zrovna neměl nejlepší vyhlídky, díky hlouposti/cestnosti Neda, ale získal větší šanci.
martin.pochman
0 0
reagovat
Zapnout diskuzi na TvZone k jakemukoliv dilu GoT a nevidet tam hromadu zvratku od DarkrayCZ?? Toho uz se asi nikdy nedockam ... tady se ani neda diskutovat. Ten borec je jen troll, tak ho nekrmte...

Za me posledni dil 9/10. A kdybych neprocital interent a teorie a byl tim nepolibenej, tak bych dal klidne 10. Predchozi serie se mi libila vic, ale ja si tech 7 dilu maximalne uzil.
22190
Zapnout diskuzi na TvZone k jakemukoliv dilu GoT a nevidet tam hromadu zvratku od DarkrayCZ?? Toho uz se asi nikdy nedockam ... tady se ani neda diskutovat. Ten borec je jen troll, tak ho nekrmte... Za me posledni dil 9/10. A kdybych neprocital interent a teorie a byl tim nepolibenej, tak bych dal klidne 10. Predchozi serie se mi libila vic, ale ja si tech 7 dilu maximalne uzil.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se