Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cara Delevingne ve fantasy seriálu


ikona
Sam.Vimes
amazoncara delevingnecarnival roworlando bloom
Modelka a herečka z Valeriana a Suicide Squad míří do televizní fantasy. 

Amazonovská minisérie Carnival Row utěšeně nabírá herecké obsazení. K Orlando Bloomovi v hlavní roli se přidává Cara Delevingne. Britská modelka a herečka si v poslední době zahrála třeba v Bessonově sci-fi Valerian a město tisíce planet nebo v komiksovce Suicide Squad, objeví se i v aktuální Tulipánové horečce. Carnival však pro ni bude první seriálovou rolí. V této městské fantasy si zahraje vílu Vignette Stonemoss, která uprchne před válkou, ale ve svém novém domově se musí vyrovnávat s předsudky místních i s přízraky minulosti. A tedy, pro roli éterické nezemské krásky se Cara hodí vyloženě ideálně. A stačit by na to snad měla i herecky, přeci jen nepatří k těm modelkám a zpěvačkám, jež do filmu fušují jen omylem.

Pro připomenutí – Carnival Row je chystaná minisérie na Amazonu, jež má rovnou potvrzených svých osm epizod, aniž by musela procházet procesem pilotů. Má jít o mix noiru a fantasy v prostředí neo-viktoriánského města. Křehký mír místních s uprchlíky z válečné zóny je ohrožen vraždami mezi vílami. Vyšetřování se ujme detektiv v podání Orlanda Blooma. Minisérie vychází z originálního filmového scénáře, jenž se objevil i na Hollywood Blacklistu, žebříčku nejlepších nenatočených scénářů.

---

Vytáhni v hospodě: Cara Delevingne hraje na kytaru i bicí a vydala dvě desky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace