Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sranda s celebritami: Speciál Hry o trůny vol. 2


ikona
Spooner
celebritygamegame of throneshbohrahra o trůny
Čím trápí fanoušci Tyriona? A jaké dvě hvězdy seriálu se z duše nenávidí? 

Je neděle, a tak je nejvyšší čas vám po menší pauze zase nadělit menší dávku drbů a pikantností ze života vašich oblíbených celebrit a televizních hvězd. A jelikož celý svět ještě stále žije z dozvuků před pár dny ukončené sedmé řady Hry o trůny, tak se ještě jednou podíváme do života jeho známých herců. A tentokrát se nejspíš dozvíte i nějakou tu zvláštní informaci ze zákulisí fantasy ságy, o níž jste neměli ani tušení.

 

To je případ hned našeho prvního zářezu. Také jste si někdy říkali, jaká je to škoda, že se ještě ani v jedné scéně nesetkali Cersei a věčný hláškař Bronn? Vždyť s oběma jejími bratry si náš oblíbený žoldák moc rozumí, tak i zde by rozhodně byla parádní chemie. No, asi by byla, ale bohužel mnohem výbušnější, než by si tvůrci přáli. Jejich herečtí představitelé, Lena Headey a Jerome Flynn, se totiž nemohou ani vidět, natož spolu hrát v jedné scéně! Důvod? Tihle dva totiž spolu kdysi dávno chodili, jejich románek však nedopadl vůbec dobře a bývalí milenci se z duše nenávidí. Jejich nenávist je potom tak velká, že spolu nedokáží mluvit či být ani v jedné místnosti. Do jejich smlouvy proto byla přidána podmínka, že spolu nikdy nebudou hrát v žádné scéně a štáb navíc musí podle instrukcí držet bývalé milence na place co nejdál od sebe. A někdy je to asi opravdu fuška. Holt každá romantika nekončí happy endem.

 

To Tyriona, tedy jeho představitele Petera Dinklage, trápí pro změnu psi. Tedy tak trochu. Nelíbí se mu totiž fakt, že si lidé po celém světě ve velkém pořizují huskye, kteří jsou nejvíce podobní oblíbeným zlovlkům z GoT. Proč ho to tolik trápí? Protože souběžně s tím ještě rapidněji stoupá i počet opuštěných huskyů v útulcích. Například ve Velké Británii vzrostl počet těchto opuštěných psů od roku 2014 o neskutečných 700% procent. Lidé si totiž po chvilce svůj krátkodobý impuls rozmyslí, nebo zjistí, že se o psa nedokáží správně postarat. Dinklage pak tento stav trápí a prosí fanoušky, aby si štěňata husky už nepořizovali. Ať si svůj krok raději pořádně rozmyslí a adoptují pak jednoho z nespočtu psů čekajících v útulku. Jen škoda, že se jeho hezkou osvětou nedrží i jeho herečtí kolegové. Zrovna Sophie “Sansa“ Turner si totiž se svým přítelem Joem Jonasem před pár dny pořídila…ano, štěně husky. Tyrion musí vyloženě skákat nadšením.

 

Sexy Nathalie Emmanuel aka Missandei se nám v sedmé sérii postarala o jeden z nejvíc sexy momentů a zase jednou ukázala, že s nahotou rozhodně nemá problém. Jenže díky tomu asi i zjistila, že má poněkud úchylnější fanoušky. V nedávném rozhovoru totiž přiznala, že od té doby, co se ve Hře svléká, za ní chodí lidé s fotkami jejích nahých prsou ze seriálu, jež od herečky chtějí podepsat. To je ovšem Nathalie samozřejmě krajně nepříjemné a žádnou z těchto fotek nikdy nepodepsala. Přijde ji naopak hrozné, že někdo má doma fotky jejích nahotinek. Něco nám říká, že podobných lidí po nedávné epizodě ještě přibylo.

 

Jo, a možná jste zase někde četli, že se Kit Harington konečně zasnoubil se svou bývalou hereckou kolegyní ze seriálu, Rose Leslie. Jenže ani tentokrát to zřejmě není pravda a dvojice tuto fámu, která se jednou za čas vždy vynoří, nepotvrdila. Na druhou stranu bychom se nedivili, kdyby se to Jon po poslední scéně sedmé série pokoušel u své divoké zrzky co nejlíp vyžehlit. To herečka Gemma Whelan aka Yara Greyjoy oficiální prožívá své nejšťastnější období v životě. Je totiž těhotná a se svým manželem už brzy přivítá na světě jejich prvního společného potomka. 

Jo, a vypadá to, že se nám během natáčení šesté epizody za Zdí dala dohromady zajímavá kapela složená z Joraha, Tormunda, Ohaře a Berica Dondarriona. Jejich herečtí představitelé si totiž během natáčení vzali kytaru, hezky si zazpívali a jejich video se nyní stalo hezkým virálním hitem. Jo, tuhle skupinu ze Západozemí bychom si nechali líbit. A John “Sam“ Bradley by jim z fleku mohl dělat bubeníka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace